in

Ridge Racer 7 (PS3)


Oké en nu ga ik ook iets extra verslagje schrijven voor mijn project over Ridge racer game series, dus nu een review over het game die ik echt geplant was om over te schrijven en het is over het arcade racing game“Ridge racer 7” die we kunnen spelen op onze PS3. Het is echt een mooiste game die we kunnen spelen in het reeks van Ridge racer games, je kan echt goed racen en auto’s kopen die het maar mogelijk zijn in het game. Ik denk dat het echt meer dan 500 auto’s mogelijk te kopen, unlocken en te verkrijgen zijn. Ik ben echt blij met die game die ik echt hebt gekocht en daarom ben ik een review aan het schrijven over dit game “Ridge racer 7” op het gameconsole PS3 die ik ga delen met jullie. Hoop dat jullie mijn review in deze “Gamer’s project: Ridge racer game series” echt leuk vinden en dat hoop ik ook natuurlijk dat het echt passent is in dit document van mijn project over Ridge racer game series, hier is het review over het game!

Het wereld kaart van het game is een nieuwe systeem in het game “Ridge racer 7” is echt een perfect vernieuwing in het arcade race game die je op HD kunt spelen. Ik ben persoonlijk echte Ridge racer game fan, die graag arcade race games spelen. Het is namelijk zo met de World map die je races kan doen net zoals in het originele race “Gran turismo” game series die we ook op playstation spelen, maar deze game is echt veel anders. Je hebt namelijk race uitdagingen en natuurlijk niet te vergeten het missies die je moet halen in het World map. Daar heb je uitdagingen zoals Ridge state grand prix toernooi, het is een toernooi die je veel geld kan verdienen (die is ook heel nieuw in het game en later ga ik het meer over vertellen in mijn review) en alle evenementen te kunnen beaten en met die behalingen van het grand prix race toernooi kun je meerdere uitdagingen unlocken in het World map dat je die ook moeten beaten en die zijn meer missies die je moet winnen. Het missies zoals Manufacturer’s trial, die missie moet je voltooien met opdrachten die je het krijg in het game die moet voltooien en te winnen. UFRA single event is evenement die je makkelijker kan winnen om je race ervaringen te trainen. Extreme battle wordt pas geactiveerd wanneer je hele grand prix hebt gewonnen en die is niet gemakkelijk, geloof me het is echt moeilijker dan jullie denken en bijna onmogelijk om te winnen! Doordat je allemaal kan winnen krijg je ook punten voor je FP (ik weet eigenlijk niet wat dat inhoudt) en geld om nieuwe auto’s te kopen.

Het geld dat je in het game krijg kun je meer doen in het game wat het echt mogelijk kan zijn, je kan namelijk nieuwe auto’s kopen en racen met die nieuwe auto die je hebt gekocht. Dan mag je die auto ook lekker upgraden met krachtige voorwerpen voor je die auto die je het kan kopen om je auto veel krachtiger te maken, daarna kun je lekker racen en makkelijker het races te kunnen winnen en meer geld te verkrijgen in het toernooi en races die je hebt gewonnen. Je kan meer met het geld doen in het game, maar je kan alleen maar geld sparen en als je nodig hebt kun je ze gebruiken om een nieuwe auto te kopen en te upgraden voor meer kracht. Buiten dat kun je ook je auto pimpen met voorwerpen om het mooier en stoerder te maken voor je auto om voorkant, zijkant, achterkant, motorkap en spoiler te versieren. Maar je kan ook een sticker op een dak van je auto plakken en die mag je totaal zelf weten wat je echt wilt doen of niet, daarmee zijn de racers van Ridge racer echt vrij mee om te bepalen wat ze echt willen om te doen van ja of nee.

Grafisch hebben ze echt goed gewerkt van het HD beeld, de auto’s zien er echt tof ut en ze zijn net echt alsof je echt achter het auto aan het zitten bent. Als je in het cockpit zit dan denk je echt dat je echt in het auto zit te rijen en racen, zo mooi is het ook meteen, maar waarom hebben het niet met Fysiek niet goed afgewerkt dus jullie kunnen het meteen zien wat ik er meteen van bedoel grafisch mooi, maar met fysiek niet mooi uitgewerkt. Als je in het tunnel komt is het donker dat is gewoon waar, maar als je tunnel uitkom heb je toch altijd een beetje flits van een felle licht en met die game hebben ze daar echt niet opgelet. Ik hoop dat ze meer moeten opletten met die fysiek, grafisch gezien daar hebben ze echt goed opgelet en met fysiek niet. Daar ben ik teleur gesteld, Namco waarom hebben jullie niet bij fysiek in te gaten gehouden als ik jullie vragen mag? Kunnen jullie het volgende keer aan het fysiek in de gaten houden please?

Gameplay van het game valt best mee met die game hoe je het kan spelen, het driften van sommige auto’s zijn best wel lastig en heb je perse echt timing nodig om het makkelijker te bochten moeten kunnen nemen. Je moet echt driften om bochten te makkelijker te winnen, want namelijk Ridge racer is een arcade race game en ik noem het ook wel eens arcade drift racing game op playstation die we kunnen spelen. Maar met sommige auto’s zijn echt lastig om te besturen en driften, omdat ik je het timing moet vinden en geloof me met sommige auto’s is dat echt fucking lastig! Sommige auto’s te besturen zijn echt te zwaar of te licht om te besturen en je moet de beste gewoon vinden hoe je het race moet winnen en eerste te eindigen. Het game is leuk om te spelen, maar ze moesten meer focussen voor de gameplay!

Je kan deze ook online tegen de mensen in het hele wereld racen en laten zien wie het beste arcade drift racer is, dus laat je krachten zien tegen de racers in het hele wereld dat je echte enige beste arcade drift racer bent. Met online kun je ook rangen bekeken wie aan het top lijst is gekomen en je moet het ook echt hard je best moeten doen om je aan het top 3 te plaatsen en misschien op het eerste plaats in het wereld online ranglijst te kunnen bereiken! Als je een single game modus speel, kun je onder het beeld het nieuws van P{SN lezen wat er in het wereld van Ridge racer onder het racers gebeurt. Die kun je lezen en misschien als je interesseert kun je die racers uit de hele wereld uitdagen voor een online race wie het beste zien kun je het dan met online races zien, jij of die andere mensen uit de hele wereld goodluck!

Eindelijk is deze Ridge racer de langste arcade racing game ooit geworden dankzij de World map, waarmee je kan racen in het wereld kaart te races te kiezen waar en in welke race evenement je wilt doen net zoals ik het race simulatie game genaamd “Gran turismo” game series die we ook op playstation kunnen spelen. Ik heb het game nog niet uit en als je alle races van het Gran prix toernooi hebt uitgespeeld en je ziet de einde van het game en je denkt dat je het game hebt uitgespeeld toch? Nee, dan heb je de spel nog niet uitgespeeld en komen nog meer missies en uitdagingen namelijk het evenement genaamd “Extreme battle” en geloof me het is echt een harde missie om te halen dus maak je borst maar nat. Dan moet je echt verder spelen en ik ben ook daarmee bezig, dus denk maar niet dat je het game snel kan beaten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat als Mario een verhaallijn had? [deel 4]

GTA 5 voor Wii U ‘is Nintendo’s verantwoordelijkheid’