in

MMO-ontwikkelaars:”World of Warcraft is onverslaanbaar”


In een interview met de website MCV hebben een aantal MMO-ontwikkelaars aangegeven dat zij World of Warcraft onverslaanbaar achtten. Jack Emmert van Star Trek Online geeft aan dat “geen game kan tippen aan World of Warcraft”. Hij vervolgt: “Sommige ontwikkelaars proberen de gameplay van WoW na te bootsen, maar dat is gewoon belachelijk. Als iemand WoW wil spelen, dan spelen ze gewoon WoW.”

Ook Erling Ellingsen van Funcom, bekend van Age of Conan denkt er het zijne van: “De game is zeer goed bestand tegen de tijd, dat heeft het wel bewezen.” Hij vervolgt: “WoW zal een behoorlijke tijdje blijven, als je kijkt naar de cijfers van de gebruikers zal het alleen stoppen als die cijfers dramatisch dalen”

Blizzard heeft ook laten weten waarom WoW met Cataclysm een nieuwe fase ingaat: “We kijken naar de ontwikkeling van games als een doorlopend proces en we zijn dus elke keer bezig met het polijsten van World of Warcraft.” aldus J. Allen Brack van Blizzard Entertainment. “We kijken naar wat we gedaan hebben in het verleden en bouwen daar op verder. Cataclysm geeft ons de mogelijkheid om terug te keren naar de originele zones en het een dramatische verandering te geven.”

“Daarnaast gaat Cataclysm ook op andere gebieden verder, zoals nieuwe rassen, nieuwe zones, nieuwe profesions, nieuwe dungeons en nieuwe raids om onze spelers iets nieuws en verrassends te bieden.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mass Effect: Het verhaal – Deel 1

Dante’s Inferno