in

SimCity (2013) (PC)


Sim city 

De beste city buildinggame ooit of de mislukste game ooit?

 

Wat houdt Sim City in?

Sim city is de nieuwste city building game die er momenteel op de marktis.

In deze uitdagende game moet jij je eigen stad(Steden) opbouwen en dezesteeds verder uitbreiden. Je krijgt in de game te maken met allerlei opdrachten en uitdagingen. Zo moet je je burgers tevreden stellen door parken, ziekenhuizen, politie bureaus en nog veel meer aan te leggen.

Je zult in Sim City rekening moeten houden met van alles en nog wat, bijvoorbeeldde windrichting, wanneer deze verkeerd waait kunnen je burgers ontevreden raken door de vervuilende lucht van de fabrieken die hun kant op waait. Door deze levensechte problemen zorgen de makers  wel voor eenzo realistisch mogelijke speel ervaring. Maar lukt het jouw om je stad door alle problemen te lozen en de beste stad van allemaal te hebben.

 

Bugs ?

Spelers melden al vanaf het begin dat er veel mis is aan de game, zo vielende online mogelijkheden vaak uit en kwamen er talloze bugs in voor.

Sim City melden al dat dit `kinderziektes`van de game waren en dat dezenatuurlijk opgelost zouden worden.  Ditis voor een deel gebeurt, zo zijn de online mogelijkheden al voor een goed deel hersteld en werkt het al een stuk beter dan in het begin.

Maar buiten de online problemen bleek de game ook vol met bugs en andereergernissen te zitten. Zo kan het zijn dat wanneer je lekker een aantal mooie steden hebt gebouwd dat ze weg zijn nadat je ze gesaved hebt, dit is natuurlijk erg frustrerend. Ook zijn er talloze bugs waardoor de game vast loopt, als voorbeeld kan het wel eens zijn dat een voertuig stopt en hiermee heel je stad kan platleggen en hiermee ook je handel met de steden.

Ook de handels functie wekt ergernis op bij de spelers van Sim City, zokan het zijn dat je perfect je handels systeem hebt opgebouwd maar dat deze plotseling uitvalt en je geen reden kan vinden hoe dat dit mogelijk is.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van bugs, wanneer je deze game graagwil kopen wordt je al gelijk gewaarschuwde door boze klanten die gek worden van alle bugs en fouten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het IGF College Deel 2: Lolloling no more

Dragon’s Dogma: Dark Arisen Review