in

wat heb ik net gespeeld!!!


wat heb ik net gespeeld?

ik heb mij vandaag bezig gehouden met bioshock infinite. ik heb de vorige 2 delen ook gespeeld en dan moet je natuurlijk ook de derde spelen lijkt mij. ik ging er is goed voor zitten installeerde het spel en knallen  ik was een tijdje bezig en ik liet mezelf er helemaal in mee slepen. soms lachte ik hard achter mijn ijgen computer maar als het eventjes triest werd was ik ook echt even stil van. de game is ZO goed opgebouwd er was geen moment dat ik dacht van naaah laat ik maar eventjes stoppen  mijn enige onderbreking was naar de wc en avond eten voor de rest lekker doorgegaan. hoe verder je in het spel komt hoe meer je begint te begrijpen en hoe leuker en sterker je word. 

maar het eind van het spel ooooh jongens wat GEWELDIG !!! zo mooi onvoorstelbaar.

nu even terug op de naam van dit artikel “wat heb ik net gespeeld”

ik heb het meest mooie,ontroerende, grappigste spel ooit gespeeld naar mijn mening natuurlijk.

maar wat heb ik nou eigenlijk echt gespeeld. eigenlijk heb ik iets gespeeld wat er helemaal niet was!! 

de mensen die het spel hebben uitgespeeld zullen hem snappen 😉

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PS3 doet het goed, PS Vita kwakkelt verder

Star Command Review – Een sci-fi belofte