in

Bedankt Microsoft


Beste Microsoft,

Uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken. Bedanken voor het feit dat jullie openstaan voor ontwikkelaars. Bedankt voor het feit dat jullie luisteren naar hen die geld verliezen aan tweedehands games. Ook bedankt dat jullie luisteren naar hen die gameplay willen baseren op online-uitwisseling. Jullie luisteren! Iets dat gewaardeerd wordt. 

Ook wil ik je bedanken voor het feit dat er met Xbox Live Gold weer zoveel mogelijk is. Het streamen van video’s, het gebruik maken van youtube, het delen van content, dankjewel daarvoor! Zo ontzettend fijn dat een bedrijf weet wat mensen nodig hebben en daar een dienst voor aanbieden. 

Ik houd niet op hoor! Ook wil ik je natuurlijk bedanken voor het leveren van een compleet pakket. Alle zaken die mogelijk zijn om nieuwe innovatieve dingen te kunnen spelen worden in het pakket meegeleverd. De prijs ligt daarmee wat hoger maar dan heb je ook alles in huis. 

Microsoft, ik bedank je! Voor alles!

Want zonder jullie hadden wij nooit het succes gehad wat we nu hebben. Zonder jullie was het uitlenen van games niet bijzonder. Zonder jullie was offline-gamen niet uniek. Zonder jullie was 399 euro wellicht te duur.

Met vriendelijke groet,

Sony

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Witcher 3: Wild Hunt

InsideTalk: Aflevering 5 – De recap