in

The IG SpionageAdventures Deel 1


The IG SpionageAdventures Deel 1

Het moest gebeuren. Terwijl de auto’s druk toeterde en op de rem schoten rende beide mannen door het verkeer heen. Little C  kon Scaevola  niet laten ontsnappen.  Het moest nog gewoon vandaag gebeuren anders zou alle hoop verloren gaan….

Silvana kwam net op het zelfde moment onder de douche vandaan. Ze had net een GIF van haar zelf gemaakt hoe ze een sensuele knipoog maakt. Het was warm weer dus dat betekende voor Silvana 2x per dag douchen om af te koelen. Over zo’n 10 minuten vertrekt ze naar het centrum van New York.

Scaevola  moest gewoon zo snel mogelijk wegkomen. Het ging allemaal zo snel dat hij nauwelijks nog kon nadenken. Hij hoopte dat ie ooit Silvana nog zou terugzien. Silvana de vrouw voor wie hij dit allemaal deed. Ze hadden zoveel tegenslagen meegemaakt samen dat hij gewoon eens wat voorspoed wil bereiken voor hen samen.

Aan de anderen kant van de stad  ging in de control room de telefoon over. Met Little C. Ik moet Tidow  spreken. ‘’Tidow  hier, hoe gaat het met de achtervolging Chris?’’‘’Ik ben hem uit het oog verloren op de hoek van 10th street and 6th avenue’’. ‘’Ah nee he Little C, Scaevola  is extreembelangrijk dat we hem levend weten te pakken. ‘’Ja ik weet het maar kan hem echt nergens meer vinden. ‘’We vinden hem wel  Little C. Ik stuur nog wat extra politieagenten er op af en zet een helikopter in, ga maar terug naar je hotel’’  Eerste luitenant Barry_the_Best ‘’stuur eenauto om Chris naar zijn hotel te brengen en 2 helikopters om Scaevola op te sporren. Verder stuur wat K9’s met hun begeleiders  stuk of 3 om op de straat te gaan zoeken. ‘’Komt voor elkaar kapitein Tidow’’.

 

Silvana maakte zich ongerust over Scaevola.  Ze had wel een idee van wat hij aan het doen was maar ze was bezorgd dat hij vanavond niet heelhuids zou thuis komen. Een paar minuten later ging haar telefoon over. Silvana zag het Daniel was, ze nam op. ‘’Daniel… Daniel… riep Silvana hysterisch , heb je Scaevola nog gesproken? ‘’Kalm aan Silvana, ja ik heb hem nog gesproken. Hij is voor nu ontsnapt aan Little C maar ik heb van een Mol in de organisatie van 7threst’’s Opsporing Academy gehoord dat Kapitein Tidow meer troepen heeft ingezet. Ze hadden het eerst aan hun beste Agent Little C overgelaten maar die heeft voor nu gefaald. Dus ze hebben versterking gestuurd. ‘’Ah nee Daniel, dat klinkt niet goed. ‘’Is er nog iets wat ik kan doen?’’ Ja! Je zit hier niet meer veilig Silvana, over 2 minuten komt iemand je op een motor ophalen en dan wordt je naar een safe house gebracht. ‘’We kunnen geen risico’s met je nemen Silvana de troepen van Tidow zijn al naar je op weg’’. Oh en je kan niks meenemen, er worden later voor spullen voor je gezorgd’’ Dankjewel  Daniel je bent echt een goede vriend van Scaevola en mij’’ Geen dank Silvana, doe het met plezier het is van extreem belang dat jij en Scaevola niet in de handen vallen van de Academy troepen.

           

15 minuten daarvoor….. ‘’Is deze lijn beveiligd? Zei korporaal Vlaflip van de Academy. ‘’Ja dat is het zeker Vlaflip zei Daniel met een blik van argwaan. ‘’Heb je nog informatie voor me Vlaflip? ‘’ Ja zeker Daniel’’ Ik moet zo weer ophangen .. maar kan je vertellen dat ze over een uur bij Silvana haar huis zijn dus je moet nu je motorrijder Heester naar haar huis sturen’’ Ook wordt er een special agent ingezet om Scaevola te vinden. ‘Maar ze hadden Little C toch al gestuurd? ‘’Nee deze vrouw is nog veel dodelijker dan Little C met haar grote meloenen’’ Aah okay. Bedankt Vlaflip. “’Oh shit er komt iemand aan, ik hang op… OKE DOEI.

              Fijn dacht spion Heester bij zichzelf. Ik woon eindelijk in een stad als New York in plaats van dat stomme Veendam en ik kan een blonde stoot als Silvana ophalen. Op mijn lease motor van het bedrijf nog wel. Ik moet wel zorgen dat ik haar in veiligheid breng naar het safe house.

              Silvana stapte naar buiten en hoorde een keihard brom geluid van een motor. Ze zag een jongen van een lengte van 1.70 maar enorm gespierd. ‘’Ben jij degene die me naar het safe house brengt?’’ Ja dat ben ik Silvana, we hebben geen tijd te verspillen.  We moeten nu meteen gaan!! Je veiligheid is van nationaal belang!! ‘’Ik houd van een man met een sterke wil….

              25 minuten later….

              Special Agent Marianna aka ‘’TheBoob Canon’’ liep met een grote groep troepen richting het huis van Scaevola en Silvana.’’Snel iedereen naar binnen, kijk of Silvana er nog is en zo niet haal alles over hoop om te achterhalen waar ze heen is, EN SNEL MANNEN!!

              ‘’Tidow, dit is Special Agent Marianne, er is geen spoor van Silvana in het huis, ik denk dat we te maken hebben met een Mol in onze organisatie..’’Hoe weet je dat zo zeker?’’ Nou aan het huis te zien heeft ze vrijwel niks ingepakt wat betekent dat ze heel snel is weggegaan en ga maar na. Scaevola is ook ineens uit het niets uit het zicht van Little C ontsnapt. ‘’Dat is waar maar hoe gaan we die Mol vinden dan?’’

             Intussen op het hoofdkwartier van de 7threst Opsporings Academy in een klein en achter gelegen donker kamertje…..

                Sergeant Sadist en Korporaal Metalitia waren Captain Fanku van de spionnen eenheid aan het martelen. Sergeant Sadist ging als een ware Sadist te werk… ‘’We weten dat Scaevola zijn pillen bij jou koopt Fanku! Vertel ons’’wanneer heb je hem voor het laatst gezien?’’  ‘’Fuck jou Sadist en je dinxperloincest dorp’’  Pak die hamer korporaal Metalitia en sla hem zo hard als je kan op de wijsvinger van zijn rechterhand’’

‘’Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhharghhhhhhhhhhhhhhh’’ schreeuwde Fanku keihard. ‘’Ik zal Scaevola NOOIT VERRADEN STELLETJE HONDEN.. ‘’’En hij zette het op een hysterisch gelach….’’

               Einde van Deel 1

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Customize je hond in GTA 5

The Walking Dead (X360)