in

Top 10 lelijke game-personages


10. Billy hatcher – Billy Hatcher and the giant egg.

Tjah, wat moet ik hier nu over zeggen? Het is een kleine schreeuwlelijke jongen in een kippenpak. Een geinig idee, maar mijn god wat is hij lelijk. Hij doet me denken aan een jonger broertje met een afzichtelijk kostuum dat je met carnaval nog niet aan durft te doen. Het ligt denk ik niet zozeer aan Billy zelf. Want ook zijn kameraden dragen een zelfde soort kippenpak, en zij zijn minstens zo lelijk.

9.  Cole Phelps – L.A.Noire

In L.A. Noire gaat het om gezichtsanimaties. De gezichten van de verschillende personages zijn dan ook zwaar overtuigend, en er zitten heel veel toffe ontwerpen tussen. En als de studio in staat is toffe koppen te ontwerpen, mag ik dan vragen waarom het hoofdpersonage zo’n ongeïnspireerde rotkop heeft? Ik snap dat ze zijn uiterlijk hebben nagemaakt naar zijn stemacteur, maar had alsjeblieft een fictieve maar toffere kop bedacht. Zo geweldig vond ik zijn stemacteur trouwens ook niet. Ik weet niet waarom, maar zijn hele gezicht en uitstraling staan mij niet aan. Zijn gezicht doet mij denken aan kleine jankerig jochie, en dat is nu net een personage waar ik niet graag mee speel.

8. Mario – pfff bedenk zelf maar wat titels.

Veel mensen zouden mij nu op zijn minst willen kruisigen,maar ik vind Mario gewoon een lelijk rot personage. Van zijn pet, dikke bierbuik tot aan zijn snor vind ik hem een groot misbaksel. Daarnaast heeft hij een regelrechte rotstem en verschijnt hij in veel te veel games. De term ‘mario-moeheid’ is dan ook zeker op mij van toepassing. Dat komt mede door zijn vreselijke design. Toad is trouwens ook lelijk, maar één Mario-personage in deze lijst leek me wel genoeg.  

 

7. Bayonetta – Bayonetta

Ik hou niet van die opgeilertjes in games. Nu zullen vele stoere mannen hierop zitten te wachten, maar ik kan niet opgewonden raken van een stel seksueel getinte pixels op het scherm. Daarnaast heb ik er ook nog eens een hekel aan om vrouwen als sekssymbolen in games te verwerken, vrouwen bestaan uit meer dan alleen tetten. Bayonetta is dus alles waar ik de schurft hekel aan heb. Jammer, want de games moeten vrij goed zijn.

6. Link in zijn boerenoutfit – Zelda TP

Link is in zijn Kokuri-tunic een cool personage. Een stillestrijder met een nobel doel, welke gewoon een hoge tofheid (oh, is dat geen woord?) factor heeft. Daarom had ik ook nooit verwacht dat ze hem aan het begin van Twilight princess zo voor lul zouden zetten. Moet je nou zien in wat voor een apenpakkie ze hem gestopt hebben. Dat is toch geen goed design? Wat heeft hij om zijn buik? Ik was echt blij toen het moment in de game aanbrak waarbij dit afzichtelijke stuk kleding uitgetrokken mocht worden.

5. Alle personages uit Oblivion. – TES: Oblivion

In de game Oblivion lopen alleen maar lelijkerds rond. De een is wat lelijker dan de ander, maar over het algemeen hebben alle personages lelijke gezichten. Ik kan niet eens precies uitleggen wat er zo lelijk aan ze is, maar op een of andere manier hebben ze allemaal zo’n plastic uitstraling. Gelukkig wist Skyrim heel wat betere personages neer te zetten. Misschien dat de mensen uit Cyrodiil toch maar eens wat meer kinderen moeten krijgen met die uit Skyrim. Want blijven ze het onderling met elkaar doen, dan zal het tot in de eeuwigheid een lelijk volkje blijven.

4. Seymour : Final Fantasy X

Een zeer groot summoner en een zeer belangrijk persoon. Maar check alsjeblieft zijn kapsel. Met de gel die daar ingaat kun je een heel derde wereldland van toffe kapseltjes voorzien. Wat een lachwekkend design.

3. Dante – DMC: Devil May Cry

Dante zoals ik hem kende, had gewoon een tof design. Hij kwam over als een echte bad-ass en dit kwam mede door zijn goede vormgeving. Zijn nieuwste versie vond ik echter oerlelijk. Ze hebben hier in mijn ogen dan ook echt een misstap mee begaan. Met zijn nieuwe (emo-achtige) look, weet Dante gewoon niet te overtuigen. Sterker nog, je krijgt eerder een hekel aan deze vent. Want ook zijn dialogen zijn lang niet zo sterk. De game zelf is op zich goed te doen, maar de Nieuwe Dante is alles behalve goede reclame.

2. Rabbits – Meerdere Raving Rabbit games

De konijntjes die aan het begin grappig waren, maar al heel snel verveelden en irritant werden. Hun design is op zich grappig, maar ook ontzettend lelijk. Hun lelijke priemende oogjes, hun grote bek met die lelijke tanden: het gehele design was gewoon niet wat.  En mede omdat ze zoveel in de picture stonden en het personage Rayman zelf aan de kant schoven, kreeg ik steeds meer een hekel aan deze rot krengen. Na een tijd kon ik dan ook geen konijn meer zien, en kon kerstmis mij niet snel genoeg komen.

1.Mr. Mime – Pokemon

Waarom Mr.Mime op één? Nou, dat is omdat ik hem de lelijkste Pokemon ooit vind. Ik heb een hekel aan clowns, want ik vind ze eng en alles behalve grappig. Mr.Mime is in principe ook gewoon een clown, dus ik denk dat dit de grootste doorslaggevende factor is geweest met mijn haat voor deze Pokemon. Ik heb hem nooit gevangen en getraind,en ik ben ook niet van plan dit ooit te doen. Het is een gedrocht die maar snel vergeten moet worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Total War: Rome 2 Review – Een dikke aanrader

Diablo III Review – Speelt fantastisch op de console