in

MW3 is onspeelbaar!


Ik doe mijn PS3 aan en ik denk: ‘Laat ik maar eens wat MW3 Multiplayer spelen!’ Ik doe de game in mijn PS3, ik ga naar de Multiplayer en ik stel mijn wapens in. Ik join supersnel een lobby met de map Mission en er wordt afgeteld van 10 naar 0. Het cijfer 1 komt in beeld en ik ren gelijk naar de achterkant van de map met zicht op de welbekende helling. Ik kijk om me heen en ik zie niemand. Ik gooi een Portable Radar bovenop de helling en ik richt mijn MP7 op het open gedeelte van de helling. Ik wacht op de tegenstander, maar dan… word ik voor me gekillt door een onzichtbare tegenstander met een ‘swag.class’.

De meeste mensen die MW3 (Modern Warfare 3) spelen of misschien ook BO2 (Black Ops 2) hebben het al gemerkt: de vele hacks met deze games. Bij de releases van beide games werden er al snel bepaalde ‘aimbots’ en ‘unlimited ammo’ , maar nu Call of Duty Ghosts dichtbij is, is het bijna onspeelbaar. Veel gamers jailbreaken hun PS3 of Xbox 360 en zetten er via een USB-stickje bepaalde hacks op hun PS3 of Xbox 360. Binnen een dag heb je hacks om Prestige 20 te zijn en in elk potje een MOAB of Nuclear te halen. Voor jezelf leuk, maar erg frustrerend als je gewoon even een mooi K/D wil hebben aan het einde van het potje. 

Ik had een week geleden zelf een game-nacht bij 2 vrienden en we hebben gegamed tot 6:50 uur. Eén vriend had deze ‘swag.class’ voor MW3 en ik wilde dit wel eens uitproberen. Het was inderdaad heel makkelijk, zoals ik al dacht: Ik haalde in elk potje minstens een MOAB + nog wat kills. Je rende gewoon naar de andere spawn en maakte ze af. Het was echt gemakkelijk, maar na maar een half uurtje te hebben gegamed begon het toch wel saai te worden. Je kreeg niet de boost van een MOAB en je ging niet met een strijdlust in een potje. Erg teleurstellend eigenlijk.

Deze hacks zouden misschien handig zijn voor iemand die snel wil levelen en snel wil prestigen, of gewoon om de tijd te doden totdat Ghosts eraan komt. Maar ik heb er na een half uur geen plezier meer van gehad. Geef mij maar gewoon een lekker potje Call of Duty met de ergenissen van campers en hardscopers 😉

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed III (X360)

Review: The Stanley Parable – de game die nooit eindigt