in

[Preview] Super Mario 3D World (Wii U)


Hé hallo en welkom op mijn eerste preview over het meest bekende spel van het Nintendo platform held super Mario, het is weer een tijd voor een nieuwe game van deze held. Het is deze keer in het 3D wereld van het paddenstoelen koningrijk genaamd Mushroom kingdom. Oké en jullie weten het misschien meteen waar ik over gaat schrijven, the game is nog niet uit en wordt in 29 november ’13 verwacht en sommige websites zeggen dat die spel op 13 december ’13 of begin 2014 worden verwacht. Ik heb bij de website van Nedgame gekeken en het staat verwacht op 29 november ’13 zal verschenen en ik heb natuurlijk over een nieuwe super Mario game die op Nintendo wii U zal verschijnen en het game heet “super Mario 3D World” natuurlijk wordt een machtigste Mario spel die we kunnen verwachten met vier spelers tegelijk te kunnen spelen en je kiezen tot vier helden. De helden die je kan kiezen bestaat uit Mario, Luigi, Toad en ook de blonde schoonheid genaamd prinses Peach is weer aanwezig hoera voor onze prinsesje!

Het spel dient ook een leuke en heerlijke van het nieuwe voorwerpen waarmee je het spel veel makkelijker en lichter kan maken net als de andere vorige spellen van super Mario natuurlijk, maar en er is ook een voorwerp. Als je in een moeilijke levels twee keer afgaat, krijg je een speciale berenpak met onsterfelijkheid  eigenschap die je veel makkelijker en ooklichter door het levels kan spelen! Wat ook een nieuw voorwerp in het game is verschenen, jullie kennen de Catwoman die al in het film Batman verscheen toch? Vanaf nu hebben we ook met de kattenpak kunnen Mario en zijn maatjes in een kat transformeren en verder hun belevenis met de missies in dat level of de hele universum bevrijden, maar natuurlijk alle andere vier helden die in het spel zijn. Kunnen ook in een kattenpak kruipen en in een kat te transformeren om vijanden makkelijker te kunnen verslaan en tegen de muren beklimmen!

Zoals je het kan zien, kan eindelijk prinses Peach ookvuurballen schieten en afrekenen met haar vijanden die zij niet eerder kon doen. Want namelijk je kom ook met haar in het Nintendo Entertainment System (NES) in het spel super Mario bros 2 ook spelen met haar en daar kom zij nog geen vuurballen gooien en met haar vijanden te kunnen afrekenen en met deze spel “Super Mario 3D World” ken zij het lekker wel vuurballen gooien naar haar vijanden! Prinses kan ook een kat worden met een kattenpak en kan zijn transformeren in een roze kat, daarmee ken zij ook net als anderen beklimmen tegen een muur en vijanden in een pan hakken met de klauwen van een kattenpak. Er zijn nog meer voorwerpen die je kan gebruiken om levels veel makkelijker en lichter te maken, zoals de voorwerp meervoudigheid kan je met je held (met wie je gaat spelen) kan jeverveelvoudigen net zoals Tenshinhan en Piccolo vanuit Dragonball Z animé serie, dan kunnen ze tot zevenvoudig van hun zelf maken!

Ik heb het nou genoeg verteld over de nieuwe voorwerpendie je in het spel zal krijgen en die zijn natuurlijk het berenpak met het onsterfelijkheid eigenschap, kattenpak en de multiform item die Mario en andere helden van twee tot zeven kunnen klonen. Nu wil ik eens hebben over de oude voorwerpen die ook terug gekeerd zijn in deze game. Namelijk vuurbloem is echt de klassieke voorwerp vanaf “Super Mario Bros” van NES bekent was is weer terug gekeerd in “Super Mario 3D World” en die vuurbloem is ook nooit weg gegaan, wel alleen nooit gebruikt in “Super Mario Bros 2” spel en ik weet niet eens waarom. Het is wel makkelijker om je tegenstanders met de vuurballen te kunnen verslaan. Iedereen kan vuurballen gooien en ook twee helden die nooit tevoren ook niet konden doen en die zijn natuurlijk prinses Peach en Toad (het paddenstoel gast) dat is ook echt tof of niet? Tanooki (het beren) pak is ook weer terug en onze helden kunnen weer standbeeld worden da’s echt cool en ik zal hem ook altijd bij mijn spel kunnen gebruiken, het is gewoon handig om standbeeld te zijn in sommige gebieden die je moeilijk doorheen kan spelen en het zal misschien ook die vijanden als Twomps (het stamp steen) kunnen verslagen worden door het standbeeld transformatie. Tot slot alle oude voorwerpen zijn weer terug!

Nu over de werelden die Mario en z’n vrienden door de doorzichtige buis om hun grootste vijand genaamd Bowser te volgen, belanden ze in het 3D wereld die ze elven prinses (weet niet hoe zij heet) moeten bevrijden uit de handen van de grote vijand genaamd King Bowser. Ook hij is weer terug gekeerd van weg geweest in het spel “Super Mario 3D World” en weer om prinsesjes te ontvoeren eerst was prinses Daisy, toen was prinses Peach en nu de elven prinses. Ik vraag me af wat King Bowser met die prinsesjes wilt, kunnen ze me uitleggen waarom? Het werelden zijn gewoon in 3D en je kan ook gamepad van je Nintendo wii U gebruiken om te onzichtbare blokjes en voorwerpen kunnen zien, maar ook met rotatie kan je beeld roteren om je omgeving beter te verkennen dat hebben ze ook leuk bedacht. Het is wel een leuk en natuurlijk handig idee om spelers als wij een beetje kan zien waar we kunnen landen of klimmen, ook natuurlijk om items te kunnen zien leuk idee Shigeru Miyamoto!

De werelden zijn verbonden met het doorzichtige buizendie je naar het andere continent van het werelden kunt reizen, maar het is niet alleen de werelden die je moet reizen. Maar er zijn ook stages die levels worden benoemd, maar ik noem het stages omdat ik het wel makkelijker kan onthouden en weet meteen waar ik het over heb, elke stage is vermeld met het getal van het werelden en van het getal het stages die je binnen gaat treden. Je kan het dan bijvoorbeeld als 4-2 zien, net als de NES game van “Super Mario Bros” die we altijd konden zien. Daar heb je ook een verschil, je kan daar in het wereld en stage getal niet zien hoeveel keer je kan proberen voordat je Game over raakt. Want dan zie je dat in elke stage die je gaat spelen en moet halen, maar elke stage heeft een goal paal zoals het wij altijd met “Super Mario” spellen ook altijd konden doen, het is niet weg gegaan maar je kan daarmee 1-up (extra levens) halen als je de top punt kan bereiken. Als je een kattenpak aan heb, dan je makkelijker naar de top punt van de paal te klimmen om 1-up en natuurlijk 10,000 punten te halen op je scoreboard te kunnen scoren!

Ik ben nog niet klaar met stages, je hebt ook stages waarmee de voertuigen gebruikt moeten worden. In het water level waarmee je moet varen heb je de grote dinosaurus om mee te varen over het water als een schip. Je hebt ook nog in sommige stages ook speciale blokjes waarmee Mario en z’n maatjes als een helm kan gebruiken, zoals de vraagteken blok waarmee je in elke stappen muntjes kan krijgen. Je hebt ook andere wapenachtige blokken die Mario en z’n maatjes ook de vijanden mee kan verslaan zoals de kanonblok die ze op hun hoofd kunnen plaatsen als een helm, daarmee kunnen we kanonsballen schieten tegen hun vijanden. In de spook of donkere stages heb je de lichtblok waar ze als helm kunnen gebruiken om de donkere gebieden licht aan te brengen en dat is het niet alles met dat lichtblok, daarmee kunnen ze ook spoken verslaan en geld van hun krijgen. Het maakt helemaal niet eens uit welke soorten spoken, klein of grote spoken het maakt allemaal niet uit ze worden toch verslagen door het licht van die blok als Mario en z’n maatjes op hun hoofd gebruiken. Je kan ook speciale tactiek gebruiken om je tegenstanders onder weg te verslaan, namelijk met de schild van een schildpaden. Als je die schild van die schildpaden gaat pakken dan kan je in dat schild kruipen en die schild besturen waar je in gekropen bent dat is echt een leuke toevoeging van het spel, die kon niet in het vorige Mario spellen maar wel je kon er mee surfen in “Super Mario 64” spel op Nintendo 64 game console en deze keer kan je er in kruipen met Mario en z’n maatjes!

Elke spellen van Mario hebben natuurlijk eind of tussen bazen die we moeten verslaan, ze wonen altijd in het kastelen die we moeten bezoeken. Je hebt ook natuurlijk mini baas die Boom-Boom heet hij komt uit het Nintendo Entertainment System (NES) spel genaamd “Super Mario Bros 3” als eerste en is derde keer terug gekeerd in Mario spellen. Z’n gedrag is nooit verandert hij gaat nu spinnen dan je moet de weg vinden om op z’n kop te kunnen springen, zo drie keer te herhalen en vervolgens te verslaan. Je hebt ook de andere eind bazen van elke werelden, maar er zijn geen koopalingen meer in het spel. Wel andere bazen zoals de bazen van het spellen delen zoals deze spellen die hier ik gaat noemen “Super Mario Bros 2” (NES), “Super Mario 64” (N64), “Super Mario Sunshine” (NGC) en “Super Mario Galaxy” (Wii). Alleen in mijn ogen was het spel “Super Mario Bros 2” helemaal geen succes geweest, wat een onzinnige spel was het zeg geen verbonden verhaal tussen “Super Mario Bros” en “Super Mario Bros 3” vinden. Maar nu spellen van Mario zoals deze verbinding van Mario spellen heb je wel andere verhalen, maar wel leuker dan die SMB2. Daar hebben ze wel goed bedacht toch, het is erg tof nou!

Tot slot het is echt een meester werk van het Nintendohoofd directeur genaamd Shigeru Miyamoto, namelijk hij is de vader van als die Super Mario, The legend of Zelda en volgens mij ook van Kirby spellen die we kunnen spelen. We spelen niet zomaar die spellen nee, hij is ook namelijk de vader van heel de Nintendo game consoles. Nintendo company werken echt goed met Shigeru Miyamoto met maken van zulke leuke en machtige spellen. Ze zijn ook veel goedkoper dan andere games en consoles omdat Nintendo hun eigenmerk zoals Aldi, Plus, Jumbo en Albert Hein producten is. Meestal hebben zo ook natuurlijk soort een Euroshopper met de bepaalde producten die Nintendo verkopen. Ik heb nu alles van Nintendo gehad en wil ik nu over mijn verwachtingen van het spel hebben. Het is ziet er waanzin en veel belovend uit om ieder Mario fans most have kan worden en ik weet niet wat jullie het willen, maar ik wil hem hebben en meteen lekker aan de slag gaan en spelen met het meesterwerk van Nintendo.

Dus ik ga hem pre-orderen voor 29 november 2013 en gaatdie datum halen waar ik hem pre-ordered hebt natuurlijk ooh yeah en we kunnen als Super Mario spellen fans willen deze Nintendo en Mario meesterwerk niet missen toch? Ik ga hem in deze geval deze meesterwerk echt niet missen. Ik vindt het echt leuk om eens kat te zijn met de kattenpak yeah that’s great man!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WTF Update 154: Conan op Blizzcon, Resident Evil feitjes en meer!

Zowel good guy als bad guy speelbaar in Quantum Break