in

Ex-bazen Infinity Ward zochten contact met Electronic Arts


Nu de ruzie tussen Activision en Infinity Ward’s ex-bazen Jason West en Vince Zampella publiekelijk wordt uitgevochten, lijkt er een klein beerputje open te gaan. Er zijn namelijk documenten opgedoken waarvan wordt geclaimd dat het interne Activision-memo’s zijn. Volgens dit gerucht zouden de twee ex-bazen van Infinity Ward contact hebben gezocht met Electronic Arts.

Het wordt smeriger, want volgens hetzelfde gerucht onderzochten ze of men een nieuwe onafhankelijke studio kon oprichten. Hou die twee zaken even vast en bedenk dat de ruzie tussen de heren en Activision op dit moment gaat over de onduidelijkheid die er nog steeds bestaat over wie de rechten bezit op de Modern Warfare-naam. Waren West en Zampella aan het kijken of ze Activision konden verlaten om zelfstandig verder te gaan met Modern Warfare (3)?

Oh, maar het wordt nog smeriger. Met Electronic Arts hebben de heren namelijk ook niet helemaal een schone lei. In 2002 vertrokken de twee bij EA om hun eigen studio op te richten, genaamd Infinity Ward. We kunnen deze rare driehoeksrelatie misschien dus wel het beste omschrijven als een haat-liefdesdriehoek. En opnieuw moeten we concluderen: hierover is het laatste woord nog niet geschreven…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Napoleon: Total War

Philip got talent in Link 2 Reality