in

Super Mario 3D World (Wii U)


Hey hallo en welkom op mijn laatste artikel over het spel ”Super Mario 3D World” verslagen, het is weer de laatste deel van het verslagen over het spel “Super Mario 3D World” die ik nu het verslag over gaat schrijven! Het is echt een grote werk geweest voor mij, ik heb bijna de hele kerstvakantie gespeeld en heb de grote deel al uitgespeeld. Het is echt een leuke spel om te spelen, je kan er alles mee doen met het spel. Het is echt een succesvolle familie spel om met je hele familie kan spelen, je kan er maximaal met z’n vieren spelen. Na het uitspelen van het grote deel krijg je drie bonus werelden!

Het verhaal gaat over een geheime Sprixie wereld waar die zeven Sprixie prinsesjes in leven, maar het wordt weer verstoord door Bowser een van de Sprixie is ontsnapt en gaat naar Mario en z’n vrienden om hulp te vragen om de wereld weer in vrede te brengen. Toen opeens kwam Bowser te voorschijn waar zij ook vandaan kwam, namelijk vanuit de doorzichtige buisje en vangt die Sprixie ook vast in het  grote lege potje zodat zij niet meerkan ontsnappen en nu is het te taak van Mario en z’n vrienden om die zeven Sprixie prinsesjes te bevrijden en het wereld weer in orde te maken. Het werelden zijn verbonden door de doorzichtige buizen die naar het andere werelden kan reizen, maar er zijn meer geheimen die nog kunnen gevonden worden in het wereld van Sprixie prinsesjes!

Het is wel grafisch mooi spel, want namelijk hebben we nooit van Mario spellen deze beeld kwaliteit niet verwacht natuurlijk, sommige stages zijn echt te zien wat Nintendo wii U met grafische kwaliteit kan hebben. Wie had gedacht dat we deze Mario spellen zo mooi konden spelen en natuurlijk ook onder HD kwaliteit van het spel te spelen! Het physics is ook belangrijk met het spelen van het spel natuurlijk, het is wel best goed meegewerkt aan dat gedeelde. Het is van donker naar licht is een beetje flitsend licht en daarna gaat het felle licht langzamerhand weg, maar dat gebeurt in het echte wereld waar wij leven ook natuurlijk en daar hebben ze wel best goed meegewerkt. Het is perfecte 3D beeld kwaliteit en we kunnen bijna overal lopen, je kan ook in het werelden overal rond lopen!

Het wereld kaart is verdeeld in het acht wereld voor het grote gedeelde van het spel, maar er zijn ook drie extra bonus werelden die je ook kan spelen nadat het spel is uitgespeeld en Bowser is verslagen. Nadat die prinsesjes bevrijd zijn door Mario en z’n vrienden maken als dank een raket vrij om drie bonus werelden te spelen in het heelal en het bonus begint met sterren wereld en daarna gaat het verder tot het bloemen wereld. Als je meer uitdagingen wilt spelen mag je die bonus werelden spelen en het is echt niet makkelijk om uit te spelen. Normale werelden kan je makkelijker uitspelen met je familie en je loopt het makkelijk doorheen en het kost je maximaal drie uurtjes van elk werelden. Elke stages hebben drie groene sterren en een stempel om te verzamelen in het spel die we spelen. Er zijn sommige spannende stages erbij vooral bij de kasteel en kasteelachtige stages, daar kan je echt spannend spelen en kan ook op het puntje van het stoel zitten en dan zeg je gelijk “nou dat noem ik pas een stage om te spelen” toch?

Er zijn ook stages waar je echt moet haasten, want je krijg daar in sommige stagen wel 1 minuut en 40 seconden, dus gewoon 100 seconden om het stage uit te spelen dus je moet echt haasten in het sommige stages. Bij het bonus wereld heb je het, maar daar mag geen stopwatch logos missen anders is het echt onmogelijk te halen. Want je krijg daar 30 seconden om het stage te kunnen halen en als je groene sterren verzamelaar bent, moet je echt haasten om te kunnen halen als je die drie groene sterren echt wilt hebben!

Het gameplay van het spel is zeer makkelijk en je begrijpt het meteen hoe het spel moet gespeeld moeten worden, je kan meteen met de nieuwe voorwerpen begrijpen wat je mee kan doen. Er zijn paar nieuwe voorwerpen erbij gekomen en ik zal het een beetje over uitleggen. Het kattenpak, met die pakje kun je in Cat Mario transformeren zodat je vijanden met je klauwen kan verslaan en natuurlijk erop duiken maar je kan ook ermee de muren beklimmen om ergens te kunnen komen waar je niet eens normaal bij kan. De volgende voorwerp is natuurlijk die kersen, met die kersen kan je eigen klonen tot zeven van jezelf en kan makkelijker meerdere vijanden te kunnen verslaan en ergens komen waar je klonen nodig zal zijn. Het is echt leuker met die nieuwe voorwerpen, maar er is ook een kattenpak waarmee je katten standbeeld kan worden en die kan je alleen krijgen in een van de bonus werelden!

Het muziek van het stages zijn echt gezellig om naar te luisteren en er zijn ook van classic Mario spellen muziek bij geplaatst, maar in een van de bonus stages heb classic Mario spellen muziek zoals het beroemde muziek van “Super Mario Bros” van Nintendo 8bit systeem, maar ook de muziekjes van SMB2 en SMB3 natuurlijk ook erbij geplaatst. Bij het casino (fruit automaat) stage heb je character select van SMB2 da’s echt leuk met die oude muziekjes. Ook in het wereld kaart heb je mooie muziek om te luisteren en als je die wilt wil je niet eens verder spelen, omdat het zo gezellig is om te luisteren!

Miiverse online functie is ook actief met deze spel, daarmee kan je met je vrienden discussiëren over je gaming ervaring van het spel “Super Mario 3D World” wat je allemaal hebt gedaan. Met die stempels kan je gebruiken om je berichten te versieren en met je vrienden te delen hoe creatief je bent met te maken van een mooie berichten op Miiverse online functie!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IG Awards: Game van het Jaar – De finale: The Last of Us vs. GTA 5

De IG Game van het Jaar: The Last of Us