in

~Super Mario 3D World thema (uitgespeeld)~


Hé hallo en welkom op mijn eerste grote verslagen over het beste Nintendo spel van het jaar 2013 en die spel heet “Super Mario 3D World”, dus daarom maak ik mijn eerste verslag genaamd “Super Mario 3D World thema (uitgespeeld)”. Het spel is echt meester werk van Nintendo game console, het is een werk van Shigeru Miyamoto een van de beste game ontwikkelaar en hij is ook bekent van het spellen zoals van “Donkey Kong country” en “The legend of Zelda” game series die hij ook maakt. Hij is de bedenker van Mario en Nintendo, Ik maak een verslagen over het beste Nintendo game die Shigeru Miyamoto heeft gemaakt namelijk over het spel die ik heel leuk vindt en het is natuurlijk “Super Mario 3D World” game!

Wie is Mario als het jullie het afvragen: Mario is een Italiaanseloodgieter die ontworpen en bedacht is door de ontwikkelaar Shigeru Miyamoto die ook bekent is onder Nintendo en Atari onder het spel Donkey Kong en Jump man, want namelijk die Jump man is Mario geworden later toen in 1981 Nintendo voor het eerst verscheen en Shigeru Miyamoto bekent is geworden met het eerste Nintendo namelijk met Nintendo Entertainment System (NES) met twee spellen in een cassette, het was de spellen “Super Mario Bros” en “Duck hunt” met die Duck hunt spel moest eenden doodschieten. Maar daar gaat mijn boek niet over het gaat Super Mario. Het eerste prinses die Mario moest bevrijden met het spel “Super Mario Bros” was geen prinses Peach, maar het was de geliefde van Luigi namelijk prinses Daisy.

Als jullie me vragen wie Shigeru Miyamoto is, kan ik je nuuitleggen. Shigeru Miyamoto is de bedenker en ontwerper van Nintendo game console, hij is ook nog bekent met twee spellen series namelijk “Super Mario” en “The legend of Zelda” spellen. Z’n groep is bekent als “Super Mario Group” die ze creatieve spellen en game consoles kunnen maken. Zoals die Nintendo wii, wie konden bedenken dat je spellen met de afstandsbediening kon spelen. Alles wat je met afstandsbediening doet, bijvoorbeeld bewegen met dat ding wordt in het spel gebracht en doet de karakter met je mee in het spel. Ooit hadden we zo’n game ’n watch spellen met dubbele scherm (het was mijn favoriet) en nu dat systeem is weer terug met Nintendo DS en Nintendo DSi (waarmee we foto’s kunnen maken). Er is nog meer van z’n Nintendo game console en dat is Nintendo wii U en Nintendo 3DS (waarmee je 3D kan spelen zonder bril) nu weten en heb goed uitgelegd wie die Nintendo’s creatieve ontwerper Shigeru Miyamoto is toch?

Het spellen van 3D spelen begon met Nintendo 64 met “Super Mario 64” spel, maar ik vindt de controller niet zo lekker zitten in je hand met die zogenaamde stick in het midden van het controller. Als die midden stokje niet was, was het heel makkelijker met de spellen spelen geweest voor mij en misschien ook voor jullie ook natuurlijk. Toen kwam Nintendo Gamecube (NGC) met het eerste mini disk om de games te kopen en spelen op je NGC, toen kwam eindelijk next generation van de tweede millennium van Nintendo universe met Nintendo wii en Nintendo DS met de mooie games en grote disk als van Playstation en XBOX games. Nintendo DS kwam met een soort SD kaart die in het Nintendo DS past, toen kwamen natuurlijk ook Nintendo DS Lite, Nintendo DSi, Nintendo DSi XL, Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL (die heb ik in mijn bezit, met NDS en NDSi) oké het is nu een beetje genoeg gehad over Nintendo!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De IG Game van het Jaar: The Last of Us

~Beste spellen van het jaar 2013~