in

~Beste spellen van het jaar 2013~


Hey hallo en welkom op mijn aller eerste verslag over het beste spellen van het jaar 2013, het zijn de spellen die ik echt leuke jaar door gebracht heb tot het nieuw jaar (2014) het is weer een Nieuwjaar en 31 december is nu geweest. Het is niet meer 2013, maar het is nu 2014 yahoo! Hoop dat deze ook een spectaculair jaar gaat worden voor mijn gaming ervaringen die we kunnen krijgen door het gamen, maar vorige jaar had ik de leukste spellen gespeeld en ik zal het in het lijstje zetten  met het uitlegwaarom ik deze spellen het beste van het jaar 2013 vond om te spelen, maar ik speel die spellen nog steeds als ik echt wil spelen. Ik had ook nog heel veel nieuwe games en game consoles gekocht vorige jaar natuurlijk. Oké zullen we beginnen over mijn beste games die ik in het jaar 2013 gekocht en genoten heb met het spelen van mijn spellen die ik nu nog steeds aan het spelen bent, het was echt beste jaar voor het spellen en meeste het spellen voor Nintendo!

Het beste Nintendo spel is voor mij “Super Mario 3D World” voor de Nintendo wii U geworden, het spel is echt een familie spelen die je echt met je familie kan spelen. Deze spel heeft een klein beetje systeem van het NES spel “Super Mario Bros 2” omdat je een van de vier spelers genaamd Mario, Luigi, Peach en Toad moeten geselecteerd worden voordat het spel echt gespeeld moeten worden. Het spel bestaat met acht werelden en drie bonus wereld zoals van Star World, Mushroom World en Flower World om uit te spelen als je echt 100% het spel uitgespeeld wilt hebben! Je kan met deze spel met een kattenpak in een kat transformeren en je vijanden met je klauwen slaan. Het spel kan gespeeld worden met maximaal vier spelers tegelijk en ze kunnen kiezen welke personage ze willen zijn, maar er is ook vijfde personage erbij en zij is bekend met het “Super Mario Galaxy” voor de Nintendo wii en haar naam is Rosalina! Je kan ook met deze spel is ook verzamel spullen in het spel zoals groene sterren en het stempels om het spel 100% uitgespeeld kunnen hebben, maar het spel is gewoon het beste familie en Nintendo game!

Het beste Playstation is voor mij is het RPG spel “Final fantasy XIII” voor de PS3, het is echt een mooiste game van het jaar en het is ook beste met het verhaal, vooral met die emoties van het personages die ze kunnen hebben in het spel. Mijn eerste Final fantasy ervaringen begon met “Final fantasy VII” die ik als eerste op mijn PSone had gekregen van mijn vader, want mijn vader volgt ook spellen en te melden wanneer die spellen komen. Dus dankzij mijn vader kan ik meteen weten wanneer het spellen of spel computers die ik wil kopen kan mijn vader meteen vertellen en via whatsapp messenger sturen om mij op het hoogte te brengen. Final fantasy XIII is echt een prachtig spel om te spelen en genieten, want het is namelijk heel spannende spel geworden en er zijn ook hele zware gevechten. Je speel de rol van Lightning Farron zij is de grote zus van Sarah Farron. Lightning wil haar zusje bevrijden van het kwade machten die over het hele wereld willen beheersen! Ik heb nog geen review over deze geschreven, maar ik ga binnenkort een review over deze spel gaat schrijven en delen met het Insidegamer website!

Het spel is een next generation game op PS3 en het verhaal is prachtig om te volgen, het spel is in het aantal hoofdstukken (chapter) verdeeld om het verhaal te kunnen volgen. Elke personages hebben elemental namen zoals Lightning (bliksem), Snow (sneeuw), Vanille en Hope (hoop). Maar ze krijgen ook z’n eigen elementen summons voor meer kracht om het hulp te krijgen in het intense gevechten, maar ze moeten eerste die summons verzwakken en dan krijgen om ze te kunnen oproepen als het meter vol is!

Het beste Microsoft xbox game is voor mij het spel “Bakugan: defenders of the core” voor de XBOX360, het is echt een spectaculaire Bakugan game waarmee je de stad in kan lopen met je ontworpen personage en met je gekozen Bakugan in je bezit. Moet je missies voltooien en je speelt het spel in het toekomst van het Bakugan wereld, het gemene Bakugan brawlers willen het wereld beheersen en macht te nemen aan alle mensheid. Dragonoid komt weer terug in actie, wilt het wereld, het mensheid bevrijden en het kwade machten van het Bakugan verslaan zodat het andere Bakugans ook bevrijdt zijn. Daniel en z’n vrienden zijn ook weer in actie, maar ze krijgen andere Bakugans in hun bezit. Je kan ook met je vrienden tegen elkaar strijden met je gekozen Bakugan in het battle Arena. Daarom vindt ik deze spel echt de beste spel van het jaar 2013, maar het is echt een spectaculaire spel ooit in het jaar!

Het beste handheld game is voor mij het spel “Pokémon X Version” voor de Nintendo 3DS, het is echt machtige spel geworden en toen ik eerste keer speelde nadat ik het spel gekocht had. Heb meteen ook de 3D systeem van het Nintendo 3DS activeert en toen zag ik echt eerste keer hoe het wereld van pokémon in 3D zou zijn. Man wat een uitzicht in het wereld van het pokémon wereld in een nieuwe regio genaamd Kalos en het is eigenlijk Frankrijk in het nieuwe pokémon spel. Je kan weer een trainer kiezen tussen twee personages welke je wilt zijn en dat zijn jongen of een meisje, nadat je trainer hebt gekozen en het naam heeft gegeven dan ben je gereed om je eigen starter pokémon te kiezen tussen 3 pokémons namelijk Chespin (gras), Fennekin (vuur) en Froakie (water) kunnen gekozen worden voordat je het avontuur met je nieuwe pokémons in het nieuwe regio Kalos in 3D generations. Er zijn ook nieuwe functies in het spel namelijk extra trainen in een fitness studio om je pokémons veel machtiger te kunt maken en er is ook een nieuwe type erbij gekomen die alle draken makkelijker kan verslaan hit is Fairy!

Het spel van het jaar 2013 op Facebook is voor mij het spel “Landleven” die eerst speelbaar was op het sociale website die niet meer bestaat was op Hyves, daar was die spel als eerst speelbaar geweest en toen als facebook zo populair is, hebben de makers van het spel “Landleven” besloten ook speelbaar te maken op Facebook sociale website. Het is echt uitgebreide boerderij spel waarmee je kan levelen in het spel, maar je moet wel genoeg punten er voor hebben om uitgebreid je boerderij kan runnen. Je hebt ook machines om meerdere spullen te kunnen produceren en te verkopen om je munten te verdienen. Je kan er dus ermee van alles doen en je kan ook natuurlijk met 100,000 munten of 100 daalders je eigen tuinboerderij te openen en meer van het spel uit te kunnen halen, maar je kan daar ook vissen vangen en roken in je keuken. Hoe meer je level kan verhogen met behalen van aantal ervaring punten kan je meer machines bouwen, meer bomen laten staan en meer oogsten om meer producten te kunnen maken!

Het beste mobile game is voor mij het spel “Dragon city” voor Iphone en Android mobiele telefoons, het is echt een leuke spel om te spelen en je kan er Draken mee ontwerpen met een ei die je krijgt in het spel natuurlijk. Het spel is zo groot dat je niet eens kan uitspelen, je moet eerst een draken nestje maken om je draken in te kunnen zetten voordat je het ei gaat leggen op het kasteel in je draken eiland waar je draken allemaal wonen. Je draken zijn je vrienden en ze kunnen je geld sparen zodat je die geld kan oppakken en gebruiken voor meer draken te kunnen ontwerpen, maar je kan ook je draken voeren en alleen met voeren kunnen ze sterker worden en levelen anders kunnen ze nooit sterker worden. Je draken kunnen ook tegen de draken van je vrienden vechten en laten zien wie de sterkste draak is, als je meer je rivalen (vrienden) hebben verslagen ga je naar het hogere leagues. Je kan ook je draken laten vechten in een Arena die je later in het spel kan bouwen! Je kan ook meer draken ontwerpen om in een liefde nestje je twee verschillende draken van het element kunnen je weet wel wat doen en eieren leggen en daarmee krijg je een draak met twee of meerdere elementen in z’n bezit kan hebben en ook fitness studio veel beter kan trainen voor meer krachtige aanvallen voor je tegenstanders draken aan te kunnen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

~Super Mario 3D World thema (uitgespeeld)~

Move over, DayZ; Rust is hier!