in

[App review] Wartune (Facebook RPG)


Hé hallo en welkom op het volgende review voor de website Gaming Galaxy NL (company), deze keer gaat het over Facebook spel en het is a la “Lord of the Rings” film die we konden volgen met drie deligelegendarische verhaal van J.R. Tolkien van het gelijknamige boek natuurlijk. Maar deze review gaat niet over “Lord of the Rings” maar het gaat over Wartuneen in het Turkse naam als “Legend Online” deze spel word bijna door iedereen inTurkije gespeeld. Het wordt ook door de eigenaars en werkers van het Turkseinternet café “karizma net” worden deze spel ook gespeeld natuurlijk. Ik wil nustarten met het review over het spel genaamd “Wartune” en hoop dat jullie het gaat genieten met lezen!

Voordat je gaat beginnen met het verhaal moet je eerst je personage welke personage je wilt zijn het vrouwelijke of een mannelijke met drie klassen kiezen, maar wel tussen de drie klassen zoals van het klassen Krijgers, Magiërs of Boogschutters moeten gekozen worden en het naam aan je personage moeten gegeven worden voordat je het spel kan starten. Het verhaal gaat over een meisje die je gaat begeleiden binnen het wereld Soliara en zij is een vrouwelijke priester van Soliara genaamd Dinah. Zij heeft je hulp nodig toen zij in gevaar was en je personage hoort een help en red me kreet dan gaat je personage er op af en gaat haar bevrijden van het monster die zij wou vermoorden. Dinah, het priester gaat je verder helpen om het stad te bouwen en het andere continent of stad in het wildernis veroveren om meer items en punten te kunnen scoren. Het gaat erom dat je heel sterker moet worden en je team gaat bouwen tegen andere team en monsters te bestrijden om Soliara te beschermen tegen monsters!

Het spel begint meteen met heel veel gevechten tegen vele Taurus monsters en ook natuurlijk ondood monsters die je ook tegen komt terwijl je opdrachten aan het uitvoeren bent die je nog moet doen, het gevechten zijn in het makkelijker en daarna op het langzamerhand wordt het gevechten intenser en lastiger. Want dan worden de monsters die je tegen moet vechten veel sterker en moeilijker om tegen hem te strijden en daarom moet je ook sterker worden, meer levelen zodat je meer in het spel en sterkere wapens kan kopen ook meteen ze versterken door de hulp van black Smith om je wapen ook je uitrustingen te verslepen om heel veel macht (power) te geven aan je wapens en uitrustingen natuurlijk. Om te kunnen vechten tegen een monsters moet je ze tegen aan lopen en het gevecht gaat beginnen, het vecht systeem is als volgt. In het begin van het gevechten heb je de eerste skill (eigenschap) al in je bezit en je kan hem nu al gebruiken! Aanvallen gaat automatisch en voor de skill moet je met het muis klik activeren of met een nummer pad waar de nummers aan het skill staat, om die skill te kunnen activeren moet je een klik van je muis klikken of op die nummer van een skill te drukken en je skill wordt het dan uitgevoerd. Daarmee kan je veel machtiger aanvallen dear krijgers!

Na het gevechten in het begin van het spel moet jemet een een stad veroveren, dat betekend dat je weer moet vechten om de stad te veroveren en als je het gevecht hebt gewonnen heb je meteen je eigen stad om in te leven en je werk te doen in je stad. Daar kan je stad sterker maken met behulp van je begeleidster en hoge priester van Soliara genaamd Dinah gaat je helpen wat je meer kan doen in je stad, je kan dan in je stad de gebouwen met hoofd gebouw sterker maken door de personage level. Dus hoe hoog je personage is, zo hoog mag je hoofd gebouw ook zijn en als je hoofd gebouw level up geraakt is kan je andere gebouwen over hoge level zetten. Hoe hoger je gebouwen level up is geraakt, hoe meer je kan uithalen in je stad waar je woont. Als je personage het bepaalde level heeft gehaald, komt er meer gebouwen tevoorschijn om meer te kunnen doen in je stad, met de portal kan je in andere gebieden waar je wilt zijn teleporteren met een klik op je muisknop! Je kan ook meer soldaten krijgen als je ze echt nodig hebt, je kan ze activeren door de soldaten logo en moet je selecteren wie je wilt nemen naar je opdrachten die je dan van Dinah zal krijgen of naar de wildernis te brengen en met je laten vechten tegen de monster en je andere online tegenstanders die je wilt bestrijden en verslaan!

Het gameplay is best vergelijken met het spel “Final fantasy” en het is veel beter en anders dan het spel “Final fantasy” die we kennen, deze spel is een MMORPG (online RPG) die je ook met de mensen die het spel spelen uitnodigen en uitdagen voor een avontuur. Je kan ze niet helpen of assisteren op het gegeven opdrachten die je moet uitvoeren met je personage, maar je kan met andere evenement spelen waar je de spelers kan uitnodigen voor Multi players adventure. Je kan ook de andere spelers bestrijden en testen hoe sterk je bent geworden, maar daar heb je veel sterkere spelers om te vechten en je krijgt dan meer ervaringen nog geld als beloning dus je doet het niet voor niets al deze gevechten. Je kan ook je boerderij runnen voor meer power voor je soldaten te kunnen krijgen, om je wapens en uitrustingen te kunnen versterken moet je naar de black Smith gaan en daar met bepaalde bedrag betalen en je wapen op elk level sterker maken en je krijgt ook daardoor de battle ranking wordt het dan sterker en verhoogt met aantal punten, door die cijfer kan je zien hoe sterker je bent geworden en dat je alle andere sterkere monster aan kan vechten en kan winnen op het battle arena tegen andere spelers die je kan uitdagen en op zware missies kan voldoen om meer punten te halen voor wapens!

Kies je persoonlijke eigenschappen, in het begin van het spel kan je kiezen tussen mannelijke of een vrouwelijke personage met drie verschillende eigenschappen zoals Warrior (Krijger), Mage (Magiërs) of Archer (Boogschutter). Ze hebben ook natuurlijk z’n eigen persoonlijkheden voor zwakte en sterkte om het gevechten te kunnen overwinnen, je kan een van de drie eigenschappen kiezen en je moet met bewust kiezen welke eigenschappen bij je past want namelijk je kan ze maar een keer kiezen en spelen later mag je het niet meer kiezen tenzij in het ander server wilt spelen als je niet goed hebt gekozen en daar heb je ook een probleem met ander server te spelen. Want je begint helemaal in het begin van het verhaal in het spel. Dus ik heb alle eigenschappen onderzocht zodat jullie ook een beetje makkelijk kan kiezen. Krijgers zijn sterk met aanvallen van dichtbij tegen z’n tegenstanders, maar ze kunnen ook goed verdedigen tegen een vijandelijke aanvallen en ze zijn meester in het zwaard gevechten. Magiërs zijn sterk in het magische aanvallen en ze verdedigen meestal goed tegen het aanvallen van magie, ze kunnen magische spreuken uitvoeren voor het aanvallen tegen z’n tegenstanders en ze kunnen ook je krachten herstellen die kan je echt goed gebruiken als je echt macht wilt hebben in het verhaal en Magiërs vallen meestal van veraf tegen z’n tegenstanders. Boogschutters zijn heel goed in het aanvallen van veraf en dichtbij tegen z’n tegenstanders, maar ze zijn wel zwak tegen vijandelijke aanvallen en daarmee worden ze makkelijker kunnen verslagen door de vijanden die ze tegen komen en je kan beter voor Mage gaan als je het echt Magiërs gevoel kan krijgen die je wilt zijn. Je kan ook beter Krijger nemen want die zijn meestal sterkste persoonlijke eigenschappen die je kan nemen!

Je kan met je geselecteerde personage met hun eigen eigenschappen, kan je ook de special moves van hun eigenschappen leren die je in het gevechten kunt uitvoeren om z’n tegenstanders en de monsters die ze tegenkomen makkelijker te kunnen verslaan. Met sommige skills kun je voor je eigen gebruiken om je eigen te genezen of meer power te krijgen door meer power te krijgen met behulp van versterken van je personage te kunnen actieveren. Maar je kan ook meer schade geven met de speciale aanvallen te voeren tegen z’n tegenstanders te kunnen voeren en daar heb je meter gevuld moeten hebben. Als je het kan zien op het screenshot kan je op meerdere wegen gaan om je skills te leren door de levelen!

De spel heeft een grafisch kwaliteit en je kan het duidelijk zien wat je moet zien, maar aan de physics hebben ze ook hartstikke goed gewerkt. Want als je gaat aanvallen kan je zien hoe je personage tegen z’n vijanden en monster realistisch aanvallen dat is echt een kwaliteit van het spel in het physics, verder kunnen we zien hoe ze van donker naar licht gewerkt zijn. Als je in het donkere gebied of de schaduw van een object kan je echt zien dat het bijna echt net als in onze echte wereld is geworden. Het kleur is best goed aangepast in het spel en je kan het echt mee maken wat je in het spel moet zien!

Het muziek van het stages is lekker rustig en met het rust gevende locatie muziek dat je hoort in de missies die je personage krijgt is lekker relaxed, maar als je moet vechten heb je een spannende en leuke muziek voor meer spanning en concentratie te kunnen krijgen als ze moeten vechten tegen de vijanden en monsters die ze tegen komen. Ze komen altijd ook de bazen van het locaties ook tegen en ze moeten tegen die bazen vechten nadat ze samen gesproken hebben begint het gevechten en dan hoor je ook een leuke muziek en die is een beetje rustgevend ook zo spannend, het is zelfs spannender dan de muziek van het normale gevechten maar als het gevecht is gewonnen heb je geen muziek meer en dat vindt ik echt jammer van het spel. Het is gewoon leuke muziek ook in het stad muziek is ook lekker relaxed en rustig muziek om te horen, dus ze hebben het gewoon perfect gewerkt bij de kant van het spel muziek prima gedaan hoor GameFuse, ga lekker zo door met muziek in Wartune game!

Conclusion: Het is echt een leuk spel om op sociale netwerk Facebook te spelen, als jullie van RPG spellen en het film “Lord of the Rings” ook van houden dan is deze echt een goed en prima spel voor jullie. Het is echt een groot spel en je kan er veel meer in het spel doen,  je kan namelijkje stad versterken en meer geld krijgen. Soldaten aanpassen voor je team en skills leren als je de soldaten van je personage versterkt kunnen ze ook meer sterkere special moves en dodelijke moves leren, ook je personage die je een van de drie hebt gekozen kunnen ook de special moves leren net als de soldaten!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VrijMiRob: Egoraptor

Star Wars: Knights of the Old Republic (Xbox)