in

Hartenbreker : Dubbel Jump?


Hartenbrekers zijn er in alle soorten en maten. Sommige heb je bewust in het oog en andere heb je pas later door. De grootste hartenbreker voor mij is een dubbel jump. En waarom dan wel? Het is voor mij ONMOGELIJK om dit te doen!! Ik heb het als klein kind toch wel honderden keren geprobeerd, altijd zonder resultaat. Ik bem niet zo stom om alles te proberen wat ik in een game zie, maar mijn toch wel levendige fantasie als kind hield me hier toch wel mee bezig.

In veel spellen die ik speelde kwam dit voor ( Denk aan games als Jak and Daxter) en elke keer dacht ik er niet aan dat dit niet kon in het echt. Het was een toevoeging die je eigenlijk wel miste als het er niet in zat. Maar nu ik wat ouder ben en ik speel mijn oude games weer eens komt het opeens weer terug. Nu kijk ik er naar en bedenk dat het zo onmogelijk is dat het bijna niet leuk meer is.

 Natuurlijk kan  je zeggen ‘het is een spelletje man’ maar voor mij is het iets dat ik zo graag had willen kunnen als kind maar wat helaas nooit maar dan ook nooit zo lukken. Een echte hartenbreker dus

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het leed dat ‘Metal Gear Solid: Peace Walker’ heet

DKC Tropical Freeze: Meet the Kongs