in

Jelle’s comeback


Laatst heeft hoofdredacteur Jelle van Es Insidegamer verlaten, wat zorgde voor veel ophef onder de members van Insidegamer. Begrijpelijk, ik schrok er zelf ook van. Het meest verontwaardigt ben ik nog altijd over het feit dat Jelle zijn eigen bedrijf heeft moeten verlaten door (waarschijnlijk) een vage beslissing van iemand bij Sanoma. Waarom zullen we nooit precies weten, maar ik blijf het opvallend vinden.

Maar, ik schrijf dit niet om er nogmaals over te klagen. Insidegamer blijft een toffe site waar ik mijn dagelijkse portie game nieuws kan vinden, en net zoals ik al jaren iedere dag op insidegamer kijk, kijk ik ook dagelijks op verschillende andere game sites om op de hoogte te blijven van alles wat met games te maken heeft.

Niet om opnieuw te klagen dus, maar waarom dan wel? Zoals ik vele andere websites dagelijks bezoek, ziet het er naar uit dat er binnenkort een nieuwe website bijkomt. Vandaag kwam ik er namelijk achter dat Jelle bezig is met een nieuwe game site, genaamd Pixelcake! Ik denk dat het voor veel mensen hier op Insidegamer een opluchting is om te horen dat Jelle blijft doen waar hij goed in is. Daarnaast ben ik niet van plan Insidegamer te verlaten, maar ben ik wel erg benieuwd naar de nieuwe website van Jelle, en hoop ik hier meer mensen entousiast over te maken.

De nieuwe website is nog niet online, en ik post uit voorzorg geen link in dit artikel. Maar met een beetje handig zoeken op facebook kunnen geinterreseerde meer informatie vinden over deze nieuwe website. Ik hoop dat ik mensen hiermee inspireer de nieuwe creatie van Jelle te steunen, maar niet dat mensen de oude creatie van Jelle verlaten.

Veel plezier nog op Insidegamer, en misschien binnenkort ook op Pixelcake

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayStation 4: Welke games ontwikkelt Sony – deel 2

Kauwgom van oude Duke Nukem-maker nog niet op