in

UPDATE Intertoys: Pokémon HeartGold uitgesteld vanwege bug


De release van Pokémon HeartGold is volgens een medewerker van Intertoys voor onbepaalde tijd uitgesteld door een fout in het spel. Volgens Intertoys verschijnt er een blauw scherm tijdens het spelen. Hierdoor is het onmogelijk om de game überhaupt voor de eerste keer op te starten zonder de onderstaande foutmelding in beeld te krijgen.

We kunnen uit eigen onderzoek bevestigen dat HeartGold inderdaad bij het opstarten een foutmelding geeft. Volgens de weergegeven foutmelding kan de opgeslagen data niet gelezen worden en moet de Nintendo DS opnieuw opgestart worden, waarna dezelfde boodschap weer in beeld verschijnt. SoulSilver doet het voor zover wij hebben kunnen testen wel naar behoren.

We hebben contact opgenomen met Nintendo Benelux, maar zij kunnen nog geen bevestiging geven van deze bug. Op dit moment is er vanuit Nintendo dus nog geen bevestiging over het uitstel van Pokémon HeartGold. We hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te krijgen van Nintendo.

UPDATE: Inmiddels kunnen we bevestigen dat niet alle exemplaren van HeartGold getroffen zijn door deze fout in het spel en dat het probleem zich voordoet bij een specifieke lading. Nintendo Benelux doet nog steeds onderzoek naar de schaal van dit probleem.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Anno 1404: Venice

UPDATE Game Room vanaf vandaag beschikbaar maar werkt niet