in

De InsideGamer app voor Android!


Hallo iedereen!

Net als de meeste van jullie ben ook ik dol op InsideGamer. Alleen ben ik de laatste tijd niet meer zo vaak online, want dan moet ik mijn computer opstarten en dat duurt laaaaaang. Dus, dacht ik, is het niet misschien tijd voor een InsideGamer app?

Maar helaas kreeg ik geen reactie op mijn 5 berichtjes aan de staff. Dus heb ik zelf maar het heft in hand genomen. Zie hier het resultaat: de InsideGamer app bèta! Inderdaad, een bèta, want ik ben er nog volop mee bezig en er komen wekelijks nieuwe functies bij. Op dit moment ben ik bezig met een manier om te kunnen reageren op een artikel maar dat gaat langzaam doordat de staff nog altijd niet reageert op mijn berichten.

Maar wat ik dus in ieder geval even wilde melden: er is een app! En download hem alsjeblieft!
De link is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tijmenhuijting.InsideGamer 

(PS aan alle iPhone-gebruikers: Sorry, maar om een iPhone-app in de App Store te plaatsen kost 90 euro per jaar en dat kan ik me niet veroorloven…)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mario Kart 8 review – We zijn er ondersteboven van

Age of Mythology: Extended Edition – te duur voor zijn waarde