in

Top 10 – Moeilijkste Achievements / Trophies


Ik ben zelf gek op lijstjes en ben van plan om jullie de komende weken te voorzien van mooie game lijstjes!
Aangezien de meeste van ons vakantie zullen hebben en wat vrije tijd over hebben, vandaag de top 10 moeilijkste achievements en trophies. Heb je niets te doen? Probeer dan eens een van deze binnen te halen!

Als je ook maar één van deze 10 hebt, dan ben je in mijn ogen een game legende. Platinum trophies zijn uitgesloten.

10. Dead Rising – 7 Day survivor

Om hier aan te beginnen zal je eerst ´infinity mode´ moeten ontgrendelen. Mocht dat gelukt zijn dan moet je 7 dagen in leven blijven. Dat is 14 uur speeltijd. Elke 20 minuten is je levensbalk leeg zonder eten. Daarnaast is er geen mogelijkheid tot pauzeren, saven en er zijn geen checkpoints. Oh ja, en er zijn duizenden zombies.

9. Wipeout HD – Beating Zico

Zico is iemand van het WipeOut test team. Hij zette de snelste tijd neer op de Anulpha Pass Stage. Een ronde van 30,82s. Die tijd moet je verbeteren. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Je zal de hele baan centimeter bij centimeter uit je hoofd moeten kennen. Één klein stuurfoutje en het is voorbij. Ik heb dit zelf eens een middag geprobeerd. Toen ik na ongeveer 300 pogingen dacht een perfecte ronde te hebben, was ik nog een dikke seconde te langzaam.

8. Towerfall Ascension – Massive Mythology

Deze is eigenlijk heel simpel te halen. Je hoeft alleen maar de versus mode te spelen en hij komt vanzelf! Goed te halen dus als je even op je PS4 doorhaalt. Je hoeft slechts 20.000 potjes te spelen… twintig…duizend…. Maar dan heb je wel mooi een nieuwe trophy!

7. Forza Motorsport 4 – Bucket List

Om de Bucket List achievement te halen dien je elke race te winnen in Career Mode! Enig probleem is er dat er 1299 races zijn. Sommige daarvan duren makkelijk een uur. Stuurtje, popcorn, helm op, en gaan!

6. Mortal Kombat – My Kung Fu is stronger

Je vraagt je soms hardop af wat er omgaat in ontwikkelaars wanneer ze dit soort dingen bedenken. Om dit te halen die je met elke vechter het ´master´ niveau halen.
Om Master te worden dien je met een vechter 100x te winnen, 100x fatalities / babalities te doen en 150x een x-ray moves uit de kast te toveren. Daarnaast moet je 10.000 liter bloed verspillen en een netto speeltijd hebben van 24 uur… per vechter dus. Er zijn 28 vechters. Een simpele rekensom leert dat je hier erg lang mee bezig bent.

5. Gears of War 3 – Seriously 3.0

GoW staat bekend om zijn ontzettend moeilijke achievements. Toen ze er bij Epic achter kwamen dat er blijkbaar mensen waren die ´Seriously 2.0´ hadden gehaald uit GoW 2 (die achievement zou overigens ook niet in deze lijst hebben misstaan), besloot men de achievement in Gears of War 3 wat moeilijker te maken. Je dient 65 Onyx Medals te halen. Dat betekent een minimum van 18.000 online matches en 70.000 kills. Voor je ook maar in de buurt bent, ben je honderden uren verder.

4. Mega Man 10 – Mr. Perfect

Grotere uitdaging nodig? Bijna iedereen heeft Mega Man wel eens gespeeld en nummer 10 is minstens even moeilijk als al die andere delen. Om Mr. Perfect te halen dien je Mega Man uit te spelen zonder ook maar één keer geraakt te worden. Succes met die wedstrijd!

3. Final Fantasy XI Online – Level Up (vul hier iets in) to its maximum level

We zijn toegekomen aan de top 3 en trappen af met Final Fantasy nummer elf. Ongeveer de helft van de achievements die je kan halen voor deze game is om een maximum level op iets te halen. Om daar één van te halen dien je minimaal zes maanden te spelen, negen uur per dag. Dat is zes maanden gamen voor één achievement. Daarnaast dien je ook nog eens een maandelijks bedrag te betalen om dit überhaupt te kunnen spelen! Er is geen enkele kans dat iemand al deze achievements haalt voor dat de servers offline worden gehaald.

2. Lost Planet 2 – Commited ´Til the end

De omschrijving is “Earn all the Good Job awards, items, and Career Levels”. Dat zijn er in totaal ongeveer 500. Het probleem zit hem in de award ´Number 1´. Om die te pakken dien je een Wereldrecord (!) neer te zetten in een van de combat challenges. De game is nu ruim vier jaar uit, dus de kans dat het nog sneller kan dan wat er nu staat is vrijwel onmogelijk!
Toch is dit niet de nummer één!

1. Ghost Recon Advanced Warfighter – World Champion /
Fight Night Round 4 – XXL

Een gedeelde eerste plaats, want om dit te halen is voor beiden hetzelfde nodig: Online de nummer één van de wereld worden. Ook al is het maar voor een seconde! Duizenden repetitieve martelende uren op lege servers maken dit de allermoeilijkste in de lijst.

Binnenkort een nieuwe top. Dan een Top 20: Duurste spellen ooit gemaakt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yoshi heet eigenlijk T. Yoshisaur Munchakoopas

Nooit meer video’s opslaan op Twitch