in

Behang is klaar! (voor mijn zoon… Maar ook voor anderen gratis beschikbaar.)


Helaas was ik niet snel genoeg om dit bij het oude artikel te tonen. Maar één van de twee designs is klaar!

Bij deze de versie voor mijn zoon

   

Op dit moment heb ik er 4 karakters van twee verschillende zelfgeschreven verhalen in gestopt(de minidraak + feeën zijn uit een verhaal en het wegrennende karakter uit een ander) en rechts in de boom is een karakter van het spel Gooing Up waar ik met een programmeurJohnny Schaap student UU) aan bezig ben.

Mochten mensen interesse hebben, ik bied het design ‘gratis’ aan voor niet commerciële doeleinden ;). Dus als iemand het voor een kind op een muur wil hebben, pm me. Het originele formaat is nu 310x245cm(150dpi). Een beetje om iets terug te doen voor de communities en leuke reacties daar betreffende dit project.

Een versie voor mijn dochter komt er nog aan, maar die moet even wachten ;).

Voor mensen die dit soort dingen interessant vinden en of mijn werk in de gamesindustrie willen volgen: #HeinyReimes

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (PS4)

Yoshi heet eigenlijk T. Yoshisaur Munchakoopas