in

Mijn IG-obsessie


IG was gezellig, een gezellige community waar veel grapjes werden gemaakt en leuke discussies werden gehouden. Maar mensen lieten elkaar in hun waarde. En dat is belangrijk. Ik hield van IG en van de community.

 Ik ben nogal een gevoelig persoon, met wat sociale angst, en ik maak me druk om wat anderen van me vinden. Daarom reageer ik soms wat emotioneel. En daarom deed ik ook altijd mijn best om mensen te pleasen, sommige mensen konden er hard om lachen, sommigen niet, maar hey, het was gezellig en dat was belangrijk. Ik kon mezelf zijn, mezelf uiten. Ik deed op mijn manier keihard mijn best.

Ik hoorde ergens bij, en dat deed me goed. Ik maakte deel uit van de community. InsideGamer was een emotionele rollercoaster, dat kan ik je wel vertellen. Ik hou niet van liegen.

Maar goed, toen werd ik gebanned, nadat ik mezelf uit zelfbescherming heb laten bannen. Want het had niet veel gescheeld, of ik was ernstig ziek geworden. Ik heb talloze steunbetuigingen gekregen van mensen, en ook andere mensen van IG kwamen voor me op.

En toen kwam ik terug. Maar het was niet hetzelfde. Ik kreeg een overvloed aan kritiek, ik werd beschuldigd van trollen, en ik zou iemand anders zijn en daardoor keerde de hele community tegen me.

Ik heb nog nooit een troll-account gehad, of een kloon-account by the way, ik heb me gewoon opnieuw geregistreerd met een ander e-mail adres. Even ter illustratie wat voorbeelden:

” Hij is terug: gaap ”

 ‘’ Eerst was hij ….. en nu is hij bever de sony fanboy: gaap!‘’’

Ehm ”nee”.

 ‘’Post dan wat meer normaal en niet steeds dat onvolwassen gedrag. En houd eens op met dat fanboy gedrag. Gewoon niks afkraken, thats it!! Niet moeilijk hoor!!! ’’  ( 

( Simpele inhoudsloze uitspraak en niet willen luisteren naar de ander, niet voor rede vatbaar) En ik ben volwassen en heb een eigen huurwoning in tegenstelling tot veel jonge mensen hier en dat terwijl ik hier ook nog vaak fanboy discussies zie. Je moest eens weten hoeveel passie ik heb voor mijn console)

 ‘’ Je was geen gewaardeerd member’’

 Oke thanks for letting me know, dat wist ik niet, vroeger waren er volgens mij genoeg mensen die me wel mochten

‘’ wie denk je wel niet dat je bent;’’   

Nou ja, ik ben een zachtaardig persoon die geen vlieg kwaad doet, die veel mensen helpt, vrij onzeker is en anderen niet wil kwetsen of beledigen’’

‘’ Wat een walgelijk artikel waarmee je het nu probeert goed te praten’’

Probeer ik mijn verontschuldigingen aan te bieden voor iets wat sowieso niet mijn fout was is het nog niet goed?

‘’ ik hoop dat je wordt gebanned ‘’

Ik heb nooit iets verkeerds gedaan

”je klinkt in de Dropbox videos als een 13 jarige ”

Bedankt, maar ik ben bijna 26

 ‘’En niet zoveel medelijden met jezelf. Het interesseert me geen ene drol af je autisme hebt of niet. ‘’ Vergroot het niet zo uit!!!!!!!!!!!

Gebiedende wijs weer…. sjonge jonge, en nee, ik huil vaak, en soms uit ik mijn gevoelens. Ja.

‘’Dan kappen met zeiken en gewoon je account verwijderen. Het is nu inderdaad een keer mooi geweest. ‘’

En dat bepaalt een member?

‘’Mensen zijn je zat’’

Dat moet je me maar niet trollen, dan hoor je mij ook niet janken en zeiken

Ze wisten de bloed onder mijn nagels weg te halen, en door mijn woede heb ik mezelf vervolgens weer laten bannen. Een overvloed aan onterechte kritiek, en daar kan ik niet zo goed tegen als het niet goed met me gaat.

Hoe kwam dat dan, dat die kritiek kwam? 

– Door trollen, ik ben namelijk tegen de rest opgezet, want ik werd boos door de trollen.
 

Dat jullie mij aanvielen omdat je dacht dat ik een een troll was. En dat constante kritiek, en niks anders. Dit heeft mij ontzettend veel verdriet gedaan, en dat neem ik jullie niet in dank af.

Dit is waarschijnlijk het laatste wat jullie van me zullen zien, want dit was mijn laatste kans op PixelCake en ik heb het hiermee helaas verkloot waarschijnlijk, maar ja, irl ben ik best chill volgens mensen. Mijn geliefde PixelCake. Jongens het spijt me, ik meen het echt, ik mocht jullie graag op Stakker na. ik zal jullie heel erg missen. 

En wat IG betreft: Ik heb spijt dat ik deze site ooit heb betreden, want alhoewel jullie me nooit serieus namen (wat al erg genoeg is, en ook een teken dat je niet voor rede vatbaar bent) weet ik nog hoe het vroeger was, en des te erger is het dat de community tegen me keerde en dat terwijl jullie zeiden dat IG mij in bescherming moest nemen en jullie het voor me opnamen? Terwijl jullie me nu zelf aanvallen, onterecht bekritiseren en beschuldigen? Of is het opportunisme?

Sorry mensen maar met dit soort hypocrisie wil ik niks te maken hebben en ik ben blij dat ik jullie niet ken en dat ik straks van jullie af ben. Ik wil jullie niet kennen. Mensen online zijn klootzakken, dat heb ik geleerd van IG. En als je me echt zou kennen, zou je niet zo tegen me doen. 

Dit komt allemaal voort uit de liefde die ik voor jullie had. Nog een laatst plaatje  speciaal voor jullie gemaakt.

En met tranen in mijn ogen zeg ik vaarwel

PS: Beaver, Bever en Beaver Warrior (De echte)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed: Unity (PC)

Nostalgie: 2400 MS DOS-games gratis te spelen in browser