in

Gamehoroscoop 2015


Geloof het of niet, maar ook nu is de aarde weer bezig aan een volledig rondje om de zon. Hoe het gamejaar 2015 gaat verlopen, is echter afhankelijk van de posities van meerdere hemellichamen. Lees snel verder om te zien wat deze voor jou in petto hebben.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Ben je een ouwe bok of een sikkepit, steenbok? Uitgevers en ontwikkelaars kunnen dit jaar niet veel goed doen in jouw ogen, is het niet? Je hebt in ieder geval niet onder een steen gelegen, want je hebt wel een beetje een punt: afgelopen jaar ging er veel fout in de game-industrie. Maar zet die gevoelens overboord, dit jaar beteren sommige uitgevers en ontwikkelaars hun imago weer. En anders zijn er altijd nog CD Projekt RED, Rocksteady en Naughty Dog waar je sowieso op kunt bouwen. Dus klim weer in je gamefauteuil, tover je grimas om in je beste glimlach en gamen maar!

Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Kun je water in wijn veranderen, waterman? Daar waar iedereen baalt van tegenvallende games, vermaak jij je er prima mee. Maar let wel, je gaat daar commentaar op krijgen van vrienden, je oma, de lokale frietboer en vreemdelingen op het internet. Maak je echter niet druk, blaffende honden bijten niet, zo zul je zien. Heb je vorig jaar Pokémon ORAS trouwens gespeeld? Misschien is het een idee om daar nog eens naar terug te grijpen, want de beweging van Jupiter leert dat je dit jaar kans maakt om ze allemaal te vangen of te ruilen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Wellicht komt het doordat je geheugen je in de steek laat, maar ook dit jaar vis je achter het net. Ben je soms van plan om The Division te kopen? Slecht plan, want deze Ubisoft-game wordt er mogelijk – volgens voortekenen in de Orionnevel, althans – wederom niet een uit de topdivisie. Het devies is dan ook om je pre-order voorlopig even te cancellen en de reviews af te wachten. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je jezelf binnenkort (weer) als een vis op het droge voelt.

Ram (21 maart t/m 20 april)
Rammen en beuken – dat is wat er dit jaar bij je past. Mortal Kombat X, Dead or Alive 5, Batman Arkham Knight… Het maakt jou niet uit, als je maar stevig kunt knokken. Wel, de sterren staan goed, ze draaien om het hoofd van diegene op wie je het gemund hebt, dus je gaat een leuk jaar tegemoet. Maar let wel, ram, in de realiteit is zinloos geweld strafbaar (en “ja, maar ik vond het leuk” wordt nog steeds als zinloos bestempeld) en slecht voor de algehele reputatie van gamers, dus blijf met je handen van onze hulpverleners, goed?

Stier (21 april t/m 21 mei)
Ren nu eens niet als een dolle stier naar de winkel om de nieuwste games te kopen en wacht nu gewoon de recensies eens af. Dat spaart je een hoop geld en frustratie, want ook in 2015 zullen er games zijn die niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. Let ook een beetje op je geld, stier. Stel jezelf een duidelijk budget en houd je daaraan, want anders wordt 2015 een heel duur jaar en kun je wellicht de games die je echt wilt hebben, niet meer kopen.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
Geef maar toe, sinds Brothers: A Tale of Two Sons ben jij op de indie-toer. Besef wel, indie is geen genre, het is een afkorting van independent developer. Er is een hoop diversiteit tussen de indie’s te vinden, maar er zit ook meuk tussen. Let dus goed op welke games je wel of niet koopt. Meestal worden de goede indie-games wel door de media opgepikt en anders doe je er goed aan er wat userreviews op na te slaan.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)
De zon staat wederom een deel van dit jaar in de buurt van de kreeftskeerkring en doet zijn zomerse licht over jou schijnen. Maar helaas zijn de zomermaanden ook dit jaar weer die van stevige gamedroogte. Je gaat je vervelen, kreeft, en er is geen haan die daarnaar kraait. Misschien is het een idee om wat te gaan zonnen of eens lekker op vakantie te gaan?! Maar let op, blijf niet te lang in het zonlicht en smeer je goed in, want voor je het weet ben je zo rood als een kreeft. En als je niet kunt wachten tot de overvolle wintermaanden eraan komen, dan spaar je games als The Witcher 3, Bloodborne of Kirby and the Rainbow Curse toch gewoon op?!

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)
Oei leeuw, dit is voor jou een horrorscoop. Bereid je maar voor, het leeuwendeel van de tripple-A games dat je gaat kopen, maakt wederom het potentieel dat jij erin zag niet waar. Als je echter besluit te experimenteren, dan ga je een goede tijd tegemoet. Probeer eens wat anders, leeuw. Grijp eens naar een ander platform, zet je scepticisme voor indie-games eens opzij of werk anders je backlog bij.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Je bent afgelopen jaar voor het eerst over een horizontale glijbaan gegaan, maagd? Lekker glibberen en glijen met zijn tweeën (of met meer, als je daarvan houdt) is altijd leuk – in welke positie je dan ook staat of eindigt. Ja, Mario Kart 8 is een goede game, welke je vast een tijdlang trouw blijft aangezien er dit jaar nieuwe banen verschijnen. Mocht je ervoor kiezen om toch vreemd te gaan, wacht dan niet op Gran Turismo 7, want die komt pas in 2020. Beter ga je met Project CARS een goede tijd tegemoet. Maar denk erom, doe het wel veilig, maagd – voor je het weet heb je racekoorts opgelopen.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Dit jaar kun je wederom uit de voeten met Fifa 16 en PES 2016. Dribbelt PES dan eindelijk Fifa weer voorbij? Of trekt één van beide een supersprint om vervolgens een schwalbe te maken. De sterren zijn hier niet geheel duidelijk over. Weeg je niet zo zwaar aan footies? Wel, ook op het gebied van Hearthstone zijn de kaarten nog niet geschud. Ga je je daar dit jaar nog mee vermaken of begint deze game je nu echt te pesten? Nee, over jouw gamejaar valt heel weinig te zeggen: het kan zowel een gigantisch goed seizoen als wel een draak van een jaar worden, kortom het kan zich werkelijk nog alle kanten op evolueren.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Je krijgt een k*tjaar. Waarom? Weet ik veel! Ik bedenk dit ook niet, het staat verdomme in de sterren! Geloof je daar niet in? Dan ga je toch lekker een kaartje trekken bij die gekke bebaarde vrouw op de hoek? Of een glaasje draaien bij je lokale barman? Astrologie is geen makkie, of zo. Dit is wetenschap – een bloedserieuze business!

Boogschutter (23 november t/m 22 december)
De game waar je het meest naar uit hebt zitten kijken, wordt kort voor release nog een (paar) maand(en) uitgesteld. Balen, maar niet onoverkomelijk. Bedenk dat je de game liever een maandje later krijgt, dan dat je als een soort veredelde beta-tester moet fungeren. Verder komt cupido kennelijk op visite en hij schiet raak, want je wordt smoorverliefd op een game. Welke dat is, verraden de sterren niet, maar het is hoe dan ook een schot in de roos! Geniet ervan, boogschutter.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meeste porno gekeken via Xbox-consoles

Blog: Walgelijk