in

Top 10 memorabele game quotes


Er wordt wel eens beweerd dat je niks leert van video games. Ze dienen alleen maar als vermaak, wordt er gezegd. Op school of op je studie leer je tenminste wat. Ik vind dat een totale leugen. Hieronder mijn top 10 quotes uit games die me altijd zijn bij gebleven. Noot: een cijfer geeft niet aan dat ik een quote mooier vind dan een ander; het is gewoon een top 10 met mijn mooiste game quotes ooit.

10: Paarthunax – Skyrim


9: Pete – TellTale’s The Walking Dead: Season 2


8: Chuck – TellTale’s The Walking Dead: Season 1

7: Altair Ibn La Ahad – Assassins Creed

6: Andrew Ryan – Bioshock

5: Walter – TellTale’s The Walking Dead: Season 2

(Noot: de uitspraak komt van John Steinbeck, maar ik vond toen Walter het zei het zo mooi dat ik het uiteindelijk wel in de lijst heb opgenomen.)

4: Squall Leonhart – Final Fantasy VIIII

3: Khan – Metro 2033

2: G-Man – Half Life 2

1: Altair Ibn La Ahad – Assassins Creed

Zoals ik al zei: een cijfer geeft niet aan dat de ene quote mooier is dan de ander. Het is slechts m’n top 10. Natuurlijk zijn er nog honderden andere quotes uit games. Welke vind jij mooi of echt zo memorabel dat je die nooit meer vergeet? Laat het vooral weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Resident Evil HD Remaster review – Geen roze bril nodig

Kijk hier de finale van het Super Smash Bros.-toernooi terug