in

Microsoft: “150 euro Natal is pure speculatie”


Gisteren nog verscheen er een voor sommigen verontrustend bericht. Microsoft zou Project Natal voor zo’n 156 euro in de winkels leggen als we mochten uitgaan van de prijzen die Zweedse winkeliers op hun website zetten. Microsoft heeft hierop vandaag een reactie gegeven en verwijst naar de geruchten als “pure speculatie”.

“Onze verkooppartners zijn nog niet bekend met de details met betrekking tot de prijs van ‘Project Natal’. Reserveringsprijzen zijn nog pure speculatie. We zullen de prijsdetails samen met partners en klanten delen zodra we dichter bij de lancering komen,” aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Natuurlijk betekent dit niet dat Natal voor minder of meer dan 156 euro over de toonbank gaat, maar het betekent wel dat we niet kunnen uitgaan dat de informatie van deze winkeliers waar is.

Project Natal is Microsoft’s nieuwe manier om een breder gamepubliek aan te spreken. Volgens hen snappen veel mensen niets van de traditionele controller. Natal is daarentegen intuïtief en iedereen heeft razendsnel door dat games moeten worden bestuurd door met je lichaam te bewegen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Red Dead Redemption

ModNation Racers