in

Wat spelen wij dit weekend 5 & 6 juni


Wat een heerlijke timing om te beginnen aan het weekend. Het zonnetje schijnt eindelijk weer in ons “koude” kikkerlandje. Uiteraard gaan wij dit weekend niet alleen in de zon hangen maar worden er ook weer volop games gespeeld!

Jelle van Es

Metal Gear Solid: Peace Walker verwacht ik vandaag nog uit te spelen, waardoor ik in het weekend niet echt iets groots heb gepland. Als guilty pleassure ben ik lekker bezig met De Sims 3, die ik stiekem best wel leuk vind en buiten dat zijn het vooral de usual suspects als Red Dead Redemption en FIFA World Cup.

Maar misschien dat ik met dit mooie weer wel naar buiten ga en me dan bezig ga houden met Persona op de PSP. Die game heb ik in San Francisco vorig jaar aangeschaft, maar eigenlijk nog niet gespeeld. Na het lezen van 7threst’s recensie ben ik toch geneigd om hem eindelijk in mijn PSP te stoppen.

Herman Bluemink

Dit weekend staat er een mooi gevecht gepland in de UFC Welterweight Division. De Nederlandse vechter Herman “The Prototype” Bluemink treedt aan tegen rivaal Matt Serra. Bluemink, die de vorige keer nog verloor van “The Terror”, is druk bezig naam te maken in de grootste MMA-organisatie. Met twaalf winstpartijen en slechts drie die er verloren gingen is het aankomende gevecht een belangrijke stap in zijn carrière.

Dat wordt weer een weekend UFC Undisputed 2010 dus, ben echt verslaafd aan het raken vrees ik. Naast het spelen van de game moet ik ook nog even in het archief gaan speuren om UFC 112, 113 en het einde van 114 te bekijken zodat ik weer helemaal bij ben. Let get in on!

Ferdi Nelemans

Ik ben al langere tijd op zoek naar een nieuwe televisie, en ik denk dat ik er eindelijk eentje heb gevonden (Samsung LE32B550). Dit weekend reis ik dan ook af naar de Mediamarkt om de televisie te bekijken en, indien goedgekeurd, mee naar huis te nemen. Een nieuwe televisie betekent ook automatisch dat ik een PlayStation 3 ga kopen, dus als ik de perfecte beeldbuis heb gevonden ga ik aan de slag met één van de vele toptitels die de PS3 telt.

Mocht het allemaal niet lukken dan ga ik lekker genieten van het weer. Waarschijnlijk nog even de Kagerplassen op met een vriend, en aan de slag met Split/Second. Het wordt een mooi weekend…

Gerard van Nieuwenhuijzen

Dit weekend moet toch wel in het teken staan van het spelen van de berg games waarin ik halverwege ben blijven steken. Red Dead Redemption schiet nog steeds voor geen meter op, in Split/Second moet ik alle race-evenementen nog even allemaal op de eerste plaats halen en de twee GTA IV-uitbreidingen liggen ook nog steeds onaangeraakt in een doosje op me te wachten.

Toch ben ik zo ‘stom’ geweest om No More Heroes 2 te kopen, kostte me maar 30 euro voor een gloednieuwe game, topdeal! Wordt die stapel toch weer groter. En ik moet er wel goed mee opschieten, want volgende week ligt natuurlijk het geniale Mario Galaxy 2 in de winkel!

Chris Glerum

Dit weekend zou perfect zijn voor Boktai: The Sun is in Your Hands, maar die game is allang verleden tijd. Ik denk dat ik me morgen maar ga richten op de real-life variant op Rockstar Presents Table Tennis. Genieten van het zonnetje onder een spannend potje pingpong.

Van gamen zal daarom dit weekend vrij weinig komen, denk ik. Mooi weer, balkonnetje, witbier, ik denk dat mijn weekendplannen weinig ruimte laten voor gamen. Misschien dat ik nog ff een paar puzzeltjes uit Picross 3D oplos op de DS, maar waarschijnlijk ga ik gewoon genieten van het zomerse weer – voordat het weer voorbij is.

Davy de Rauw

Net als Gerard hoop ik dit weekend de enorme stapel games die ik nog moet uitspelen op zijn minst een klein beetje te verkleinen. Op het programma staan onder meer de laatste drie episodes van Alan Wake, mijn eerste stapjes in Red Dead Redemption zodat ik met eigen ogen kan zien of al die hoge scores wel op hun plaats zijn, en eventueel nog een paar potjes Pure Football.

Toch heb ik me de voorbije week ook weer laten verleiden door mijn verzameldrang en ging ik als vanouds achievements sprokkelen. Hoewel ik het streven naar de hoogste gamerscore al een paar jaar heb afgezworen, zou ik toch graag alle mogelijke punten willen behalen in Planet 51. Ik hoef nog maar twee tasks (te vergelijken met de jobs uit de GTA-serie) en dan word ik normaal gezien beloond met 400 dikverdiende punten. Het was een tijdrovende bezigheid en het is best beschamend om toe te geven dat ik hiervoor Alan Wake en Red Dead Redemption in de kast heb laten staan…

Jeroen Post

Dit weekend zal zeer waarschijnlijk in het teken staan van een drietal spellen, en Halo 3 is er daar in ieder geval een van. Zoals vrijwel elk weekend speel ik Halo 3 met een vaste ploeg online . Team Slayer, Social Big Team en Squad Battle zijn de modi die we altijd spelen. Jammer is alleen wel dat de rotatie van de verschillende maps niet altijd klopt, want het komt vaak voor dat wij over een hele avond maar drie of vier verschillende maps te spelen krijgen, terwijl er natuurlijk veel meer zijn.

Daarnaast zal ik me ook bezig houden met DOOM II. Ja, met hoofdletters, want zo hoort het. Toen ik voor het eerst een PC kreeg was dit één van de eerste spellen die ik speelde, en het is nog steeds erg leuk om te spelen. De multiplayer heb ik nog niet geprobeerd, maar daar is nog genoeg tijd voor. Als laatste is er nog een kans dat ik Modern Warfare 2 weer eens op ga pakken, aangezien het nieuwe map pack pas is uitgebracht. Ik ben erg benieuwd naar de drie nieuwe maps, hopelijk zijn ze iets leuker dan die uit het Stimulus Package.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lego Harry Potter: Jaren 1-4 demo verschijnt 7 juni

Super Mario – Deel 2