in

Power Unlimited Gameplay 2004


11 en 12 september is het dan eindelijk weer zo ver. Het grootste game-evenement van de Benelux, de Power Unlimited Gameplay 2004, vindt dan plaats in de Utrechtse Jaarbeurshallen. InsideGamer werpt alvast een blik vooruit en vertelt wat je kunt verwachten.

De grootste publiekstrekker is natuurlijk de mogelijkheid om tientallen spellen te spelen die pas maanden later in de winkel te verkrijgen zijn. Ongeveer alle grote titels die op de E3 te zien waren en binnen niet al te lange tijd uitkomen, zullen speelbaar zijn op de Power Unlimited Gameplay 2004. Om wat voorbeelden te noemen: Halo 2, Killzone, Legend of Zelda: The Minish Cap, Metroid Prime 2, Outrun 2, Paper Mario 2 en Ratchet & Clank 3 zullen allemaal in speelbare vorm aanwezig zijn. Ook de Nintendo DS en Sony PlayStation Portable zullen te bewonderen zijn met een aantal speelbare titels. Daarnaast zal er de nieuwste hardware op PC gebied tentoongesteld worden om een indruk te krijgen van de laatste nieuwe technische wonderen. Tenslotte zullen de nieuwste trailers op een enorm Tv-scherm getoond worden. Al met al dus een ideale mogelijkheid om eens een kijkje in de nabije toekomst te nemen.

Naast gloednieuwe spellen zijn er ook nog een aantal al uitgekomen spellen te spelen in de verschillende competities op de verschillende systemen. Er zullen tevens een aantal LAN’s beschikbaar zijn om aan mee te doen. De beste spelers van Nederland zullen ook van de partij zijn en zullen zelfs demonstraties geven. Ook is er de mogelijkheid hen uit te dagen om je vaardigheden eens echt op de proef te stellen. Daarnaast zul je ook op old-school systemen zoals de SNES en Saturn herinneringen van weleer op kunnen halen.

Natuurlijk is er ook de spectaculaire uitreiking van de Power Unlimited Game Awards. Om te bepalen welke spellen, systemen, accessoires en winkels er met deze prijzen vandoor gaan, kun je hier je stem uitbrengen.

Verder zullen er verschillende kraampjes zijn waar je tweedehands (retro) spellen kunt aanschaffen en is er de mogelijkheid vragen te stellen aan verschillende ontwikkelaars en uitgevers uit binnen- en buitenland. Met hulp van enkele ontwikkelaars kun je zelfs je eigen spel maken. Natuurlijk mogen de boothbabes, karakters en ladingen goodies die je in je schoot geworpen krijgt niet ontbreken. Het lijkt er dus op dat de Power Unlimited Gameplay 2004 een geslaagd evenement zal worden voor iedereen die computer –en videospellen een warm hart toedraagt.

Kaarten voor de Power Unlimited Gameplay 2004 zijn nog steeds verkrijgbaar bij de Free Record Shop en Ticketbox maar de tijd dringt. De prijs voor een losse kaart bedraagt €12,50 en een combi om beide dagen dit evenement te kunnen bijwonen kost €19,50. Bovendien kun je met je kaartje €10 korting krijgen op een Plantronics headset bij de Free Record Shop. De Jaarbeurs Utrecht is gelegen aan de achterkant van winkelcentrum Hoog Catherijne en is makkelijk bereikbaar met de trein. Zaterdag openen de deuren om 12.00 uur en is het de bedoeling dat de hal om 21.00 uur sluit. Op zondag gaan de deuren om 11.00 uur al open, maar duurt het festijn slechts tot 18:00 uur.

We horen dat de PU Gameplay alweer bijna uitverkocht is, dus de mensen die willen gaan, zullen op moeten schieten! Wil je geen geld spenderen aan een kaartje, doe dan mee aan onze prijsvraag waarin we vijfmaal twee kaarten weggeven.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patch 1.2 voor Transport Giant beschikbaar

Trainz Railroad Simulator 2004 demo verschenen