in

IG en M&A Live Gaming presenteren The Road to the Caribbean!


Competitief gamen wordt steeds groter. Verschillende game-evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond en het aantal deelnemers gaat ook omhoog. We zijn al een tijdje bezig met onze vrienden van FIFA- en PESlive om hun toernooien onder de aandacht te brengen. Wij hebben namelijk direct gezien hoe professioneel het er op die toernooien aan toe gaat en hoeveel lol de deelnemers hebben. Bovendien lukt het de organisatoren elke keer om een mooi prijzenpakket samen te stellen, waardoor het ook ergens om gaat.

Het is echt supertof om aan één van de toernooien mee te doen, maar toch willen we lat iets hoger leggen. Daarom presenteert M&A; Live Gaming in samenwerking met InsideGamer het vetste gametoernooi van 2010: The Road to the Caribbean! Aan de beste gamers van Nederland wordt een volledige reis naar het prachtige Caribische eiland Guadeloupe weggeven. Van 23 tot en met 27 juli bevind je je zes dagen lang in een compleet andere wereld. Geniet van het fantastische weer, de parelwitte stranden, de vriendelijke mensen en natuurlijk mag je daar ook de controller oppakken. Je doet namelijk mee met het GIGAGames evenement, waar je strijdt met deelnemers vanuit de hele wereld. En de prijzen die je daar kunt winnen, liegen er niet om. FIFA 10-spelers strijden bijvoorbeeld om een prijzenpot van maar liefst vierduizend dollar, terwijl de prijzen voor PES 2010 met tweeduizend dollar er ook niet om liegt. En alsof dat nog geen reden genoeg is om enthousiast te worden, is het ook leuk om te weten dat je samen met iemand van InsideGamer reist en je dus in een video op je favoriete gamesite zult schitteren.

De hoofdprijs is naar onze mening ongekend, maar de ‘road’ ernaartoe is bijna net zo interessant. Voor de twee games worden er een aantal voorrondes georganiseerd. Bij elke voorronde stromen de vier beste deelnemers door naar de finaledag. Uiteindelijk komen er in die finaledag 32 man terecht en die moeten in een ultieme strijd laten zien dat zij de beste gamer van Nederland zijn en hun land in Guadeloupe mogen vertegenwoordigen. De voorrondes worden in elk geval in Amsterdam. Enschede, Den Haag, en Arnhem gehouden, waardoor iedereen mee kan doen. Tijdens de voorrondes zijn er ook prijzen te winnen, zodat je er verstandig aan doet tot het gaatje te gaan en niet ‘tevreden te zijn met een achtste plaats’. Denk daarbij aan dingen als een Xbox 360, FIFA World Cup-games, exclusieve PlayStation 3-controllers en meer.

Het FIFA-toernooi

Het FIFA-toernooi gaat om één-tegen-één-wedstrijdenEr wordt eerst in een poule gespeeld, waarna er in de tweede ronde wordt overgegaan naar een knock-outfaseTijdens de finaledag beginnen de 32 deelnemers ook eerst in poulevorm, waarna er over wordt gegaan naar een knock-outfase

Het PES-toernooi

Het PES-toernooi gaat om één-tegen-één-wedstrijdenEr wordt eerst in een poule gespeeld, waarna er in de tweede ronde wordt overgegaan naar een knock-outfaseTijdens de finaledag beginnen de 32 deelnemers ook eerst in poulevorm, waarna er over wordt gegaan naar een knock-outfase

Alle wedstrijden worden op de PlayStation 3 gespeeld. Deelnemers moeten zelf hun controller meenemen.

InsideGamer is overigens niet de enige partij die de handen met M&A; Live Gaming in elkaar heeft geslagen. Om het toernooi nog succesvoller te maken is gamingshop Dimensionplus bijvoorbeeld bereid geweest om een paar prachtige prijzen beschikbaar te stellen. Gamecafé Wzzrd helpt een handje mee en ook Electronic Arts mag met de FIFA World Cup-games niet vergeten worden.

Ga dus snel naar FIFAlive of PESlive als jij kans op deze unieke prijs wilt maken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Civilization V vanaf 24 september in de winkels

InsideGamer op de E3 – Aflevering 1