in

inFamous: First Light (PS4)


Deze keer een review over de nu nog “gratis” verkrijgbare game inFamous First Light voor de PlayStation 4.

Disclaimer:
Ik geef geen cijfers. Ik hoop door de video/tekst een bepaald gevoel bij de potentiële koper te creëren, en ik ben van mening dat een cijfer puur gebaseerd op míjn gevoel niet van invloed zou moeten zijn op zijn of haar beslissing de game wel of niet te kopen. Ook kan een in andere mensen hun ogen te laag cijfer ontzettend afdoen aan de ervaring die de recensent had met de game. Hier op InsideGamer zal ik echter wel mijn gevoelscijfer invullen, want dat moet nou eenmaal en ik ga niet een 0 aanvinken om rebels te doen ofzo, haha. Okee, genoeg geluld, veel plezier met het bekijken van de video!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GeTesst: Life is Strange Episode 1: Chrysalis

Pokémon te downloaden via QR-code