in

De allereerste Dutch Comic Con! – Highlights [Video]


Hallo iedereen! Gister was de eerste dag van de allereerste Dutch Comic Con! Ik heb het voor jullie vastgelegd, met mijn Samsung Galaxy S4 weliswaar xD Toch hoop ik dat de kwaliteit van de camera niet het kijkplezier in de weg staat. Het is ook niet bepaald een heel serieus filmpje ofzo, maar om mijn (en onze, als je die van mijn vrienden meeteld) eerste ervaring met DDC te delen. Ik laat eigenlijk ook meer gewoon zien wat je er allemaal kan doen, dan echt mijn eigen ervaring, maar goed xD Ben jij geweest? En zo ja, wat vond je ervan?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Borderlands: The Handsome Collection – Inderdaad een prachtige verzameling

Column: Saai zonder Simba