in

Bedankje : Raad de gametitel deel 2


Het doet me echt iedere keer weer enorm goed wanneer ik überhaupt tussen de nominaties sta van de membercontent verkiezing. Ditmaal mocht ik echter de overwinning in de wacht slepen, iets wat natuurlijk enorm tof is. Er kwam dan ook in de reacties de melding dat een member op mij stemde in de hoop dat ik nog een deel zou maken. Dit is dan ook mijn bedankje richting de mensen die mijn vorige artikel konden waarderen. Niet om te slijmen, gewoon een stukje waardering richting jullie kant!

Hij is qua lay-out wat anders, en mijn betere scanner is naar de tering, dus de kwaliteit laat hier en daar wat te wensen over. Toch hoop ik dat je kunt zien wat ik heb proberen af te beelden, en je uiteindelijk tot de oplossing komt. Succes!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LEGO Dimensions review – Een gloednieuw, vertrouwd concept

Uncharted: The Nathan Drake Collection review – The Master Thief collection