in

10 Feitjes over Rickachu


Hey Insidegamers!

Vandaag heb ik een persoonlijke video opgenomen, en omdat ik vrijwel alleen maar positieve reacties van jullie krijg op mijn oudere video’s, besluit ik om deze ook hier te delen! In deze video vertel ik 10 feitjes over mezelf. Zo kom je onder andere te weten dat ik ooit eens aan het Nederlands Kampioenschap Mario Kart: Double Dash heb meegedaan. Om het allemaal iets minder statisch te maken heb ik deze keer met twee camera’s opgenomen. Laat me ff weten wat jullie daarvan vinden. 🙂

Nogmaals, bedankt voor de vele positieve reacties! Dat motiveert echt enorm. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.6/5 volgens 10 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Division review – De grind is eeuwig

Yo-Kai Watch: Wibble Wobble 24 maart uit voor iOS en Android