in

Oude Pokémon over te zetten naar Pokémon Black/White


Door de vele generaties aan Pokémon-games is het een lastige klus om de Pokédex volledig te vullen. Daarom is het altijd prettig als je Pokémon uit een oudere game over kunt zetten naar de nieuwste generatie Pokémon RPG’s. In Pokémon HeartGold, SoulSilver, Diamond, Pearl en Platinum heb je Pal Park, in Pokémon Black en White krijg je PokéShifter.

Deze functie stelt je in staat om zes Pokémon tegelijk uit Pokémon HeartGold, SoulSilver, Diamond, Pearl of Platinum over te zetten naar Pokémon Black en White. Via een kleine minigame waarin je Pokémon uit bosjes moet zien te vangen (zie screenshot) kun je deze Pokémon toevoegen aan je Pokédex.

De PokéShifter klinkt als een uitbreiding om de ruilfunctie, omdat je twee DS-en nodig hebt om de optie te gebruiken. We vragen ons daarom af waarom deze vrij aparte optie toegevoegd wordt aan de game. Zou het misschien kunnen dat we in de lente van 2011 één van de twee versies op de Nintendo 3DS mogen verwelkomen en eentje op de Nintendo DS? Dan zou de optie al veel logischer zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gastrecensie: Nier

Civilization V