in

Wat is er gebeurd met IG?


Beste Insidegamers,

Een jaar of vier/vijf geleden was ik wekelijks actief op IG. De activiteit op het forum leek langzaam af te nemen maar dat viel wel te verklaren door de opkomst van social media. De voornaamste reden dat ik hier rondhing was dat er genoeg gebeurde op de frontpage: door meerdere leden werden er bijna dagelijks recensies geschreven die vaak van een hoog niveau waren. 

Met IG lijkt sindsdien veel te zijn veranderd. De hele interface van de site werd vervangen door een halfbakken kruising tussen een rpg-experience systeem en facebook. Not my cup of tea. Ook werden de houterige video-onderonsjes van de redacteuren in de schaduw gezet van een programma op RTL 7(?) met een duidelijk veel gladdere presentatie, inclusief de toevoeging van een vrij knappe blonde meid die net genoeg van games leek te weten om haar aanwezigheid te legitimeren.

De veranderingen van IG liepen parallel aan dat ik zelf minder begon te gamen. Een week geleden besloot ik hier toch maar eens weer te kijken. Tot mijn teleurstelling lijkt het forum te zijn doodgebloed. Jammerlijker is dat dit ook te zien is op de frontpage. Van de levendige community lijkt weinig meer over te zijn. Ik zie 1 memberecensie geschreven in de afgelopen maand.  Hoeveel mensen dit stukje lezen week ik niet. Diegenen die het wel lezen wil ik vriendelijk aansporen om mij een goed nieuw levendig gamingforum aan te raden, als dit soort forums van de oude stempel uberhaupt nog bestaan dan. 

Een groet met lichte weemoed,

De Oerwoudist

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Farming Simulator 17 review – Mooi man

Skyrim-savegames met mods niet over te zetten naar Special Edition