in

5 Coole Zelda-feitjes voor newbs


Ik weet eigenlijk vrij weinig van Zelda. De afgelopen dagen ben ik me in de serie aan het verdiepen door middel van de Hyrule Historia, en daar staan een hoop coole feitjes in. Het leek me wel tof om een paar te delen met jullie. Deze video is vooral gericht op de mensen wiens eerste echte Zelda Breath of the Wild gaat zijn, net zoals dat voor mij dus het geval is 😉 Maar wellicht vind de echte Zelda-kenner er alsnog een feitje in terug die hij of zij nog niet wist 🙂

Veel kijkplezier, en een fijn weekend toegewenst!

PS: NOG 8 DAGEN!

PSS: Einde bericht.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oculus-baas tegen devs: ‘Zet nog niet alles in op virtual reality’

Update: Pers maakt melding van synchronisatieproblemen Switch-controller