in

Retro-reviews


Laatst was ik mijn boekenkast aan het opruimen, en er vielen plots enkele oude Power Unlimited bladen uit. Terwijl ik deze eigenlijk terug had willen stoppen, kwam ik stiekem toch aan het lezen. Ik verbaasde mij erover hoe tof ik het eigenlijk vond om, met name, de korte recensies van vroeger eens even terug te lezen. Dit inspireerde mij om aan het schrijven te gaan. Bij deze dus een serie van drie korte recensies gericht op retro-games. En zoals je ziet ; de lay-out is een kleine hommage aan het design van de PU destijds. Hopelijk kunnen jullie het waarderen.

p.s. Het eindcijfer is geen optelsom, maar een cijfer die ik gevoelsmatig vind passen bij de games. Alle cijfers zijn dan ook gericht op de tijd waaruit de game stamt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

4K HDR-game-televisies: wat zijn het en welke moet ik halen?

Breath of the Wild honderd procent uitgespeeld tijdens speedrun van 49 uur