in

Super Nintendo World deel 2


Een aantal weken geleden verschenen er patenten die een goede match zouden zijn voor Super Nintendo World. We zagen een achtbaan die van rails naar rails kon springen. En we zagen een patent wat lijkt op iets wat voor Iron Man gebruikt zou kunnen worden (Universal Studios heeft de themapark Marvel licentie voor all themaparken recht van de Mississippi).

Onlangs verscheen er zelfs artwork waarin we de Donkey kong achtbaan op de achtergrond kunnen waarnemen.

Er werd zelfs concept art van de nieuwe Mario Cart attractie gelekt.

En een plattegrond van het nieuwe themagebied kon ingepast worden op de locatie waar Super Nintendo World gaat komen in Universal Studios Orlando.

Mooi allemaal maar wat betekent dit?
Eigenlijk niet zoveel als je hoopt dat dit daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. De patenten kunnen tijdens een brainstormsessie ontstaan zijn en ingediend zijn zodat een rivaliserend park met dat idee niet aan de haal kan gaan.
Alle concept art en die mooie plattegrond zouden van de pitch zijn die Universal Creative hield voor het management van Nintendo.

Nintendo was hier voldoende van onder de indruk om met Universal te gaan samenwerken om dit themagebied tot werkelijkheid te maken. Shigeru Miyamato werkt inmiddels full time in Orlando samen met het Universal Creative team om de visie van Universal en Nintendo samen te brengen. Volgens de geruchten zijn “Zelda’s Kingdom” en “Kurby’s Kid’s Playland” geschrapt. Volgens dezelfde geruchten gaan we Zelda samen met andere ip’s terug zien in een toekomstig nieuw themagebied wat later gebouwd gaat worden in 1 van de andere themaparken van het resort. Wel zullen we Yoshi tegen gaan komen in een eigen attractie. Een aantal kleine interactieve attracties staan op de nominatie om geschrapt te worden als het budget wordt overschreden al weten we inmiddels van Comcast dat ze bereid zijn dieper in de buidel te tasten als zij dat nodig achten.
Hoewel de concepten dus waarschijnlijk niet allemaal kloppen lijkt het erop dat Universal en Nintendo alles op alles zetten om van de Mario Kart attractie de beste interactieve attractie ooit te maken. Momenteel zou gewerkt worden aan de zogenaamde power-ups en of deze via augmented reality in de attractie zullen verschijnen (denk aan de HoloLens van MicroSoft) of op een andere manier waar geen bril voor nodig is. Ook de Donkey Kong achtbaan staat nog steeds op de lijst. Een enorm bedrag zal geïnvesteerd worden om alles te realiseren. Tevens bouwt Walt Disney World aan een indrukwekkend Star Wars Land dus de strijd om de vakantiegangers is volop gaande.
Deel 3 volgt zodra meer nieuws beschikbaar komt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Multiplayer Mario Odyssey geeft tweede speler controle over Mario’s pet – Gameplay

EA-directeur verdiende vorig jaar ruim 17 miljoen euro