in

[Update] Memberrecensie van de Maand juli


We weten het: we zijn deze maand heel, heel erg laat met het bekendmaken van de genomineerden voor Memberrecensie van de Maand, waarvoor onze excuses. De afgelopen weken kwamen we er gewoonweg niet aan toe vanwege vakanties, perstrips en de combinatie van GDC en gamescom. Voor volgende maand beloven we beterschap, dus dan komen de nominaties gewoon weer aan het begin van de maand. Maargoed, over tot de orde van de dag:

Wie zijn de genomineerden voor Memberrecensie van de Maand?

Hieronder staan de nominaties voor Memberrecensie van de Maand juli. Stemmen op je favoriete schrijver kan tot en met 28 augustus. Daarna is duidelijk wie de beste recensie heeft geschreven, die vervolgens een game mag uitkiezen om daar een recensie over te schrijven.


http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/42456.jpg
Debeul
Met een uitstekende inleiding zet Debeul direct de toon voor zijn recensie. Limbo is een game die onze aandacht verdient en zijn inleiding maakt dat helemaal helder. In de rest van zijn recensie maakt Debeul duidelijk dat Limbo uitblinkt in eenvoud. En om dat zo sterk uit te leggen, is nog niet zo eenvoudig.
Recensie: Limbo

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/56407.jpg
LittleC
LittleC levert deze maand een fijne recensie af van Mass Effect door bondigheid te combineren met helderheid. Eén van de reacties op zijn tekst geeft de beste samenvatting: “Aan het begin maakt de recensie, net als de commandant, een wat mindere indruk. Maar ook jouw recensie evolueert naar een toppunt ;-)” Daar sluiten we ons graag bij aan.
Recensie: Mass Effect

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/82828.jpg
Thethief09
Een game met de grond gelijk maken is ook een kunst. In zijn recensie van Eat Lead: The Return of Matt Hazard knalt Thethief09 de illusie dat Eat Lead met al zijn parodieën de moeite waard is aan gort. Het is duidelijk dat Thethief09 zijn ideeën wel uitstekend kan uitwerken, in tegenstelling tot de makers van Eat Lead…
Recensie: Eat Lead: The Return of Matt Hazard

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/87484.png
DevilDwarv
DevilDwarv laat in zijn recensie van Rome: Total War zien dat hij geschikt zou zijn als Romeinse keizer. Zijn tekst is geschreven met het overzicht van een goede veldheer en geeft daardoor een heel duidelijk beeld van de game. Daarnaast is de tekst lekker enthousiast, zodat duidelijk is waarom DevilDwarv zo enthousiast is over Rome: Total War.
Recensie: Rome: Total War

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/38439.png
God Ralph
God Ralph, bij velen nog altijd beter bekend als Ralphieboy, kennen we van zijn creatieve, maar af en toe vreemde opmerkingen. Laat No More Heroes 2 nu eens een creatieve, maar af en toe vreemde game zijn. Een perfecte combinatie, zou je denken, en dat blijkt ook wel uit de enthousiaste recensie van Ralph, die dankzij zijn vlotte schrijfstijl lekker leesvoer is.
Recensie: No More Heroes 2: Desperate Struggle

Update: Een aantal van de bezoekers gaf aan dat het leek alsof de poll niet werkt. Dit blijkt alleen het geval in Internet Explorer, waar de stemmen niet geregistreerd worden. In de browsers Firefox en Chrome lijkt er geen probleem te zijn. We werken aan een oplossing voor gebruikers van Internet Explorer, maar tot die tijd adviseren we iedereen die wil stemmen om Firefox of Chrome te downloaden.

De keuze is aan jou!
Werp een kritische blik op deze recensies en laat weten welke tekst volgens jou de beste van juli is. Let hierbij op taalgebruik, inhoud, vorm en originaliteit. Jullie hebben tot en met 28 augustus om te stemmen op de Memberrecensie van de Maand!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De tweede dag op de gamescom met Gameview

PlayStation-ontwikkelaar legt symbolen uit