in

Met 1 hand Mario Kart spelen!


Hey IG’ers,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik Membercontent heb geplaatst maar nu leek het me wel weer tof om dit met jullie te delen. Ik speel al een tijdje Mario Kart 8 Deluxe waarbij mijn kijkers me challenges geven. Voor deze challenge moet ik op 150CC de gouden beker winnen terwijl ik met één hand speel. Veel kijkplezier, let’s go! 😀

Hieronder nog wat meer challenges:
Begin met 1 ronde achterstand! (150CC)


Rij over alle bananen! (150CC)


Ik mag niet boosten… (150CC)


Win zonder Power-Ups! (150CC)


Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Formule 1 op Zandvoort met Ziggo eBattle F1

Personages die eigenlijk helemaal niet lief zijn.