in

Samsung test monitor middag insidegamer


Insidegamer organiseerde op vrijdag 22 september een ‘leuke monitor middag test dag.
Die middag werd gehouden bij Reshift Digital waar ook Power Unlimited is gevestigd. Het was een gezellige middag, lekker gamen, onder het genot van snack’s en drinken.

Op de redactie stond er één van hun MSI pc’s met onder anderen de Samsung Curved breedbeeld scherm van 49 inch QLED gaming monitor met een beeldverhouding van 32,9 die wij mochten uittesten.

Samen met andere gelukkige deelnemers hebben we een leuke middag gehad en games gespeeld. Het was een hele beleving om bijvoorbeeld games als NBA 2K18 te spelen en te zien op het Samsung Curved breed scherm.

Man man man, wat een mooie beeld, het was echt awesome, het hele speelveld van NBA 2k 18 werd gewoon voor je ogen voorgeschoteld.

Het publiek was divers, alles was duidelijk te zien, van de glimmende houten vloer tot aan de fijne zweetdruppeltjes op het gezicht van de spelers.
Details zijn echt heel goed te zien op het scherm.

Wat ik wel een minpuntje vond van de Samsung Curved beeld was dat niet alle games speelbaar waren met de gehele 32,9 beeld formaat. Bijvoorbeeld als je sommige YouTube videos wilt bekijken, dan neemt hij maar de helft van het beeld mee en bijvoorbeeld bij NBA 2k18 ook de tussenfilmpjes tijdens het spel zie je maar de helft van het beeld.

Wat mij ook opviel van de Samsung Curved 32,9 breedbeeld scherm is dat hij bij sommige camera posities in het spel, de focus alleen op één animatie gericht is en niet in het geheel en als je dan weer een andere camera positie inschakelt, dan pakt ie de focus op alle animaties personages.

Maar voor de rest een prima beeld scherm voor een Gaming pc maar ook voor Gaming console.

Het is echt een awesome ding.

 
Ook heb ik playersunknows battleground op een ander Curved Samsung scherm gespeeld maar vond het beeld niet zo bijzonder. Ik weet niet of het aan het scherm lag of aan het spel. Ik vond de graphigs van playerunkowsbattleground best middelmatig, grafisch een beetje vergelijkbaar met counter strike.

Maar het spel zelf was wel leuk, een echte aktie survival.

En na afloop van het middag kregen we een dikke goodiebag verzorgt door Martin Verschoor (hoofd redactie) van insidegamer en Dennis Mons(Contentcoördinator) van insidegamer.
In de goodiebag o.a een grote snoeppot jellybeans, die overigens nu al leeg is XD,een bioscoop gift card t.w.v 30 euro , Samsung blue tooth speakers en een #286 uitgave PU blad van de maand oktober en daarin een pu special, en een spel(yakuza kiwami), nou mooier kan het niet.

Bedankt insidegamer!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo geeft toe dat Mario Yoshi slaat in Super Mario World

Replay camera in Need for Speed Payback is uit te zetten