in

Gamehoroscoop 2018


Het mag natuurlijk al lang niet meer, maar ik wil jullie allemaal nog even de beste wensen – eh – wensen voor 2018. Een nieuw jaar en daarin kan barton’s jaarlijkse (in)fameuze gamehoroscoop natuurlijk niet ontbreken (zij het wat laat). Daarom heb ik gisternacht naar de sterren zitten kijken en daarbij deze horoscoop geheel uit mijn duim gezogen.

Waterman – Jammer dan, je horoscoop is uitgesteld tot Q1-Q4 2019, mogelijk 10 januari, 15 april of anders 8 september. Je ziet in de loop der tijd verschillende geruchten verschijnen over wanneer je je horoscoop kan verwachten, maar geen daarvan zijn waar. Het beste wacht je tot 2020 om zekerheid te krijgen.

Vissen – Dit wordt een bepalend jaar voor jou: ga je akkoord met lootboxes en steek je daarmee je middelvinger op naar de rest van de gamers of houd je het bij DLC en microtransacties waarmee je eerder al “f*ck you” tegen hen hebt gezegd? Spannende tweestrijd. Maar wat het ook wordt, het boeit jou helemaal niks, want het is de schuld van de uitgevers dat zij niet weten wat de consumenten willen.

Ram – Red Dead 3, God of War 4, Anthem, Spelunky 2, Sea of Thieves – dit wordt een geweldig gamejaar voor je. Tenzij je nickname “kaassouflee” is, dan is het namelijk nu al het meest tegenvallende gamejaar aller tijden.

Stier – Een grote gametitel gaat helaas een tegenvaller voor je zijn dit jaar. Welke dat is, daar zijn de sterren niet over uit, maar het is in ieder geval een titel die verschijnt op een PlayStation-, Xbox-, Nintendo-, Android-, iOS- en/of PC-systeem.

Tweelingen – een van de consoleboeren kijkt dit jaar af bij een van de andere consoleboeren en komt met een eigen variatie van een kek hebbedingetje dat de laatste consoleboer weer heeft afgekeken van een derde partij. Hoe dan ook, wanneer jij dit in de comments zet, komt een van IG’s fanboys de betreffende consoleboer verdedigen, terwijl een van de fanboys van de andere consoleboer het hebbedingetje compleet afbrand en verklaart hoezeer die andere fanboy wel geen fanboy is. Maar wacht… Dit is helemaal geen voorspelling, dit gebeurt al dagelijks. Hoe dan ook: simpel popcornvermaak gegarandeerd.

Kreeft – Dit jaar komt dan eindelijk die langverwachte heruitgave van een remaster van een remake van een game die vorig jaar is gereleased en jij gaat helemaal door het lint: die moet je hebben!

Leeuw – Pixels tellen is nog nooit zo belangrijk geweest, maar je hebt op je standaard HD-ready schermpje op youtube naar vergelijksmateriaal zitten kijken en ontdekt amper verschillen tussen de standaard consoles en diens upgrades. En dus schiet je naar je toetsenbord om daar eens lekker over te gaan discussiëren op het grote boze wereldwijde web. Voor gamen blijft er amper tijd over.

Maagd – Dit jaar gaat het er dan eindelijk echt om spannen: je kunt de consolewar winnen! De E3 van jouw partij wordt de beste ooit, die van de andere twee consoleproducenten zijn onwaarschijnlijk slecht. Zoals verwacht. Nu snel de rest overtuigen op het internet.

Weegschaal – Je speelt een onveilig spel in de slaapkamer en verhip: je wordt vader/moeder. Veel slapeloze nachten en weinig tijd voor wat voor game dan ook. Volgende keer toch maar veiligheidsmaatregelen nemen of het spel vroegtijdig afbreken.

Schorpioen – Als blanke – ehm, ongetinte – heteroseksuele cisgender man geniet je nog altijd enorm van games, maar je bent je wel bewust van het feit dat jij beter wordt vertegenwoordigd door gamepersonages dan je donkere – ehm, getinte – homoseksuele transgender vrouwelijke kleiner-dan-gemiddelde medemens, dus je weet eigenlijk niet zo goed of je je daar schuldig over moet voelen. Helaas, de sterren weten het antwoord ook niet te geven, maar de getinte homoseksuele transgender vrouwelijke kleine persoon vindt in ieder geval van wel.

Boogschutter – 2018 is dan weliswaar een veelbelovend jaar, jij hebt nog een giga backlog van 2017. Geen probleem, daar voeg je die games van 2018 gewoon aan toe. Dat het voor je portemonnee gunstiger is om te wachten met het kopen van een nieuwe game neem je op de koop toe. Hebben, hebben, hebben.

Steenbok – Dit jaar wordt een fantastisch gamejaar. Tenzij je niet van games houdt, dan wordt het een jaar. Maar wat doe je dan op een gamesite?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Assassin’s Creed Origins-dlc The Hidden Ones nu uit – Trailer

Ken je ze allemaal? – Deze bekende acteurs zijn in je games te horen