in

Moeder vermoordt kind om Farmville


We hebben door de jaren heen heel wat nare berichten gelezen over games en moorden die daar aan worden gekoppeld, maar dit bericht geeft mij toch de meeste kriebels. In het Amerikaanse Jacksonville, dat in Florida ligt, heeft de 22-jarige Alexandra V. Tobias bekend haar zoon van drie maanden te hebben gedood. Het kind zat volgens haar extreem veel te huilen, terwijl zij Farmville probeerde te spelen.

Hierop besloot ze het kind door elkaar te schudden, waarop het waarschijnlijk zijn hoofd dodelijk heeft gestoten. Voor dit vergrijp kan mevrouw Tobias levenslang krijgen.

Nu weet ik als vader van een negen maanden oud monstertje dat kinderen niet altijd perfect zijn te combineren met onze gameverslavingen, daar mijn zoon het erg leuk vindt om de Xbox 360 uit te zetten terwijl ik online PES 2011 speel, maar eigenlijk kan ik om zoiets alleen maar lachen. Bovenstaand bericht geeft mij een enorm triest gevoel…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Minecraft – De eerste stappen

De snelste auto van Gran Turismo 5