in

Top 5 vreemdste Legend of Zelda personages


Voor iedereen die zich wel eens in Hyrule bevindt, kan zich vast nog wel een paar rare mensen herinneren. Weet je nog toen je een 35-jarige elf aan een ballon naar benden schoot om een kaart te kopen? Of toen je op een boot zat met een gierige kapitein, die zelf nog geen kaart kon lezen. Hier even de beste vijf;

Net niet:

– Linebeck

– Vaati

– Niko

– Tingle

– Link (zelf is hij ook niet altijd zo slim)

– Keapora Geabora

– Twinrova

– Dampé

– Agatha

5. Malo (The Legend of Zelda: Twillight Princess)

Malo valt eigenlijk alleen uit te leggen als een peuter met een financieel inzicht. Ik vraag me eigenlijk af of het nou een lilliputter is of een gewoon een hele slimme peuter. Na een paar sarcastische opmerkingen in het begint van Twillight Princess opent hij later ook zijn eigen winkel. Als deze winkelketen dan ook nog eens een extra filiaal opent in Hyrule Town, gebeurt het volgende. Waar eerst een zeer deftige winkel stond met hoge prijzen en een hoge pief achter de kassa, staat nu een Malo Mart met uitverkoop met diezelfde pief achter de kassa, die het nu alleen maar over kortingen heeft. Knap voor een peuter.

4. Oshus (The Legend of Zelda: Phantom Hourglass)

Als je het einde van Phantom Hourglass niet wilt weten, lees dan niet verder!

Oshus is op eerste gezicht een seniele oude man. Hij vertelt je eerst wat je niet moet doen, zodat je het daarna gaat doen. Ik vond het al vreemd toen een elfje mij vertelde dat dat haar opa was, maar het einde verklaart veel. Oshus is namenlijk de oceaan koning. En met oceaan koning bedoel ik een gigantische walvis, die er ook nog eens niet uit ziet. Hij was dus inderdaad seniel.

3. Masker verkoper (Legend of Zelda: Ocarina of Time)

Deze man verkoopt maskers. Sommige zelfs met een magische kracht. Wanneer hij uiteindelijk begint rond te reizen kan je zelfs een Mario masker achterop zijn rugzak vinden. Op dit punt heeft hij zijn belangrijkste masker al kwijtgeraak. Het makser van Majora neemt je in zijn macht. Gelukkig blijft deze man rustig en verteld je dat je dit masker moet halen binnen 3 dagen, anders vergaat de wereld. Als je dan uiteindelijk zonder het masker terugkomt, is hij zo kwaad, dat hij je wel kan wurgen. Maar na dit te hebben geprobeerd, gaat hij terug naar zijn normale levensstijl: Altijd blijven lachen. ALTIJD!

2. Postbode (The Legend of Zelda: Ocarina of Time)

Hij verscheen al in zoveel Zelda spellen, maar hij blijft vreemd. Post is zijn lust en zijn leven. Daarnaast heeft hij ook nog dat vreemde loopje. Als dat nog niet genoeg is kan je ook nog twee mooie konijnenoren aan hem verkopen, zodat hij vervolgens als een idioot rond rent. Maar dan nog, als je zo hard kan rennen, word je toch geen postbode?

1. David Jr. (The Legend of Zelda: The Wind Waker)

Tingle is vreemd. Tingle is een 35 jaar oude man, die denkt dat hij een elfje is. Hij spendeert zijn tijd door kaarten te maken en aan een ballon te hangen. Daarnaast heeft Tingle 2 tweelingbroers: Anckle gekleed in roze en Knuckle gekleed in blauw. En dan heb je David Jr. nog. Hij ziet er uit als Tingle gekleed in wit, maar hij is geen familie. Eigenlijk weet hij nieteens hoe Tingle heet. Tingle heeft David Jr. gered van zijn verdrinkingsdood en laat hem nu werken op Tingle Tower. Er zijn mensen die een rotleven hebben en je hebt David Jr.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review