in

iPad Update met Angry Birds Seasons HD en Trucks and Skulls HD


Deze week twee games die wel héél veel van elkaar weg hebben. Trucks and Skulls HD lijkt zo erg op Angry Birds, maar is deze game net zo leuk om te spelen?

Trucks and Skulls HD

Soms speel je een game waarbij je gelijk het gevoel hebt dat je het al eens eerder hebt gezien en gedaan. Zo ook in het geval van Trucks and Skulls. Het is van begin af aan duidelijk dat de game volledig is geïnspireerd door Angry Birds, maar dan in een ander jasje is gestopt voor ‘stoere mannen’. Door het lanceren van grote trucks en vierwielers moet je proberen alle Skulls in een level te raken om ze zo weg te spelen, Zelfs de verschillende soorten trucks met ieder hun eigen vaardigheden lijken één-op-één gekopieerd van de boze birds. Zo heb je onder andere de truck die zichzelf naar voren lanceert en de truck die een bom kan laten vallen.

Laat je echter niet volledig misleiden door dit schaamteloze jatwerk. De game biedt toch best wat plezier en de toegevoegde level-editor waarin je eigen levels kunt maken is een leuke toevoeging. Zelfs Angry Birds kan daar nog wat van leren. Toch mist de game zijn eigen charme en zijn de physics waarbij de trucks in het rond stuiteren niet altijd even betrouwbaar. Voorlopig houden we het bij Angry Birds Seasons.

IG Score:7-

Pluspunten: Level-editor, trucks lanceren


Minpunten: Onorigineel, physics soms raar

Download deze game via iTuneshttp://media.insidegamer.nl/dump/1270826633.gif

Angry Birds Seasons HD
De vogels uit Angry Birds doen bij de meesten wel een belletje rinkelen. Na de iPhone meerdere malen bestookt te hebben, landen ze nu ook al voor de tweede keer op de iPad. Een plezierig weerzien. De varkentjes hebben net als voorheen de eieren van de vogels gejat. Dit is het signaal om de aanval in te zetten. Door de vogels te lanceren met een katapult moet je alle varkentjes uit de 45 Halloween-levels en 25 kerstlevels (die je per decemberdag vrijspeelt) vernietigen. Mensen moeten echter geen vernieuwingen in deze versie verwachten, zie het als een uitbreiding. Alle plus-, maar ook minpunten kleven aan deze versie; zo speelt geluk nog steeds een erg grote rol. Staat wel weer tegenover dat het nog net zo verslavend is als altijd.

Angry Birds Seasons HD is een hele mond vol, maar dat mag ook wel met zo’n game. Alles wat je kent uit de vorige game is aanwezig en zorgt ervoor dat mensen die bekend zijn met de serie in een warm bad terecht komen. Dat de game eigenlijk een uitbreiding is, nemen we op de koop toe. Mensen willen meer zien en dat is wat ontwikkelaar Rovio ons heeft gegeven.

http://www.insidegamer.nl/ipad/angrybirdsseasonshd/screenshots/157354http://www.insidegamer.nl/ipad/angrybirdsseasonshd/screenshots/157355http://www.insidegamer.nl/ipad/angrybirdsseasonshd/screenshots/157353
IG Score:8+
Pluspunten: Leuke (Halloween/Kerst-) stijl, veel levels, verslavend
Minpunten: Geluksfactor toch erg hoog

Download deze game via iTuneshttp://media.insidegamer.nl/dump/1270826633.gif

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Real Driving Simulator?

Amerika is bezet door Noord-Korea in Homefront