in

Vandaag in Uitgespeeld: Wild Arms


In het kader van de retroweken hebben we nog een speciale Uitgespeeld opgenomen waarin Jelle en Simon het hebben over een van zijn favoriete games: Wild Arms. Waarom deze speciale aankondiging voor Uitgespeeld? Onder meer omdat Simon ondergetekende anders niet met rust laat op MSN, maar ook omdat het volgens hemzelf ‘zijn laatste wens als Sanoma-medewerker is’ (Simon gaat als freelancer aan de slag – red). Zoals jullie kunnen lezen: Wild Arms ligt Simon erg na aan het hart.

Bovendien wijst de heer Zijlemans erop dat mensen vragen waar Simon uithangt. Blijkbaar heeft zijn moeder dus ook een account op InsideGamer. Hoe het ook zij: kijk vanmiddag dus naar de Wild Arms-special.

Nu we het toch over Uitgespeeld hebben: morgen is de laatste Uitgespeeld-aflevering van dit jaar. We hebben deze aflevering omgedoopt tot kerstspecial en hebben een aantal leuke onderwerpen in petto: eerst kijkersvragen, dan een quiz voor oliebollen en tot slot de uitreiking van wat ludieke awards. Omdat ons kantoor morgen gesloten is, hebben we de aflevering van morgen vandaag al opgenomen. Alle kijkersvragen die jullie vandaag en morgen stellen, worden dus pas in de eerste aflevering van 2011 behandeld!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vier keer zoveel geld in Uncharted 2-multiplayer

InsideGamer wenst iedereen fijne feestdagen toe