in

WIN: Een meet en greet met DJ Tiësto en meer!


DJ Hero 2 ligt al een tijdje in de winkels, maar dat weerhoudt ons niet om een vette prijsvraag te organiseren rondom deze game. Ben jij nog steeds aan het twijfelen om de game aan te schaffen, dan kun je altijd hier de recensie van Rob lezen waarin hij DJ Hero 2 beloond heeft met een mooie 8.

InsideGamer geeft in samenwerking met Activision één mooi pakket weg. In dit pakket bevindt zich een Puma track Jacket, DJ Hero 2-bundel voor een platform naar keuze en een meet en greet met DJ Tiësto plus toegang tot dansfeest Energy. Het evenement vindt plaats op 19 februari in Utrecht van 21:00 tot 07:00 dus zorg dat je dan vrij bent! Mocht je dit mooie pakket winnen dan mag jij een vriend of vriendin meenemen naar Energy, diegene krijgt dan exact hetzelfde pakket als jij!

Je maakt natuurlijk niet zomaar kans op dit pakket, daarom willen wij graag een foto waarin jij jouw ware DJ-kunsten vertoond. Ook willen we je nadrukkelijk vragen om na het evenement een verslag te schrijven waarin je het hebt over Energy en jouw ontmoeting met DJ Tiësto, dat op de frontpage van InsideGamer wordt gepubliceerd!

Denk jij dat je als DJ kans maakt op dit mooie pakket? Vul dan een hieronder een link in naar je foto plus je naam en adres. Let op! Zorg wel dat je zestien jaar of ouder bent, dit in verband met het dansfeest. Kijk hier voor de geldende spelvoorwaarden. Je hebt tot 29 januari de tijd om mee te doen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vechtsysteem TES V: Skyrim uitgelicht

Chris Glerum: eerste Nederlander in aanraking met NGP