in

Patch verraadt aankomende DLC NFS: Hot Pursuit


Patch 1.2 voor Need for Speed: Hot Pursuit lijkt te verraden wat de volgende downloadbare content voor de game is. Er zijn Trophies en Achievements ontdekt die verwijzen naar een Porsche versus Lamborghini-pakket.

Een lezer van Eurogamer ontdekte de nieuwe Trophies bij toeval. De speler nam na het installeren van de patch drie foto’s van de Lamborghini Countach waardoor er een nieuwe trophy werd vrijgespeeld. Bovendien kwam de naam Porsche vs. Lamborghini Pack daarbij naar voren. De website Xbox360Achievements.org heeft kort daarna Need for Speed: Hot Pursuit-pagina geüpdatet met elf nieuwe Achievements. Alle Achievements draaien rondom Porsches en Lamborghinis.

Need for Speed: Hot Pursuit kwam eind vorig jaar uit en gaat terug naar de oorsprong van de serie. Net zoals vroeger draait Hot Pursuit om de strijd tussen illegale racers in exotische bolides,en de lange arm der wet. Beide partijen kunnen wapens als electromagnetische pulsen en spijkermatten inzetten en daarbij kan de politie nog wegblokkades en helikopters inschakelen. Wij waren zeer te spreken over Hot Pursuit en gaven ‘m een 8,5 in de recensie.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mario Kart op de openbare weg; het kan!

Sims 3-bug laat spel vastlopen en maakt game onspeelbaar