in

Een middagje Kirby’s Epic Yarn met IG-leden


Van sommige games kun je alleen maar vrolijk worden. Het charmante Kirby’s Epic Yarn is zo’n game en drie InsideGamer-leden kregen op donderdag 17 februari de kans om ruim een week voor de release alvast uitgebreid kennis te maken met dit vrolijke nieuwe avontuur van Kirby. De gameroom van Nintendo stond een middag lang in het teken van het user-preview evenement van Kirby’s Epic Yarn.

Zoals de laatste tijd in veel Nintendo-games gebruikelijk is, kent ook Kirby’s Epic Yarn een coöperatieve modus. Daarom hadden we twee InsideGamer-leden uitgenodigd om met een vriend of vriendin een middagje te komen gamen. Nicky Döll (ndoll1) nam zijn makker Rick Drijvers mee vanuit het Brabantse Drunen. Rob van Delden (Snakesonic) kwam vanuit het Overijsselse Schuinesloot helemaal alleen. Hij kreeg dan ook pas een dag van tevoren te horen dat er op het laatste moment een plekje vrij was gekomen voor het Kirby user-preview evenement. Gelukkig houden cameraman Pascal en ondergetekende ook wel een beetje van games, dus ook Rob kon aan de slag met de co-op.

Er was overigens nog wel een vierde gast in Nintendo’s gameroom, want Nicky’s moeder maakte onderdeel uit van het complot om middelbare scholieren Nicky en Rick aanwezig te laten zijn bij deze exclusieve gamesessie. Ze had ’s ochtends geconstateerd dat Nicky een beetje pips zag en hoognodig een verse portie gamevrolijkheid kon gebruiken. De medicinale werking van Kirby’s Epic Yarn was duidelijk te zien, want Nicky was aan het eind van de middag nauwelijks weg te krijgen bij de game.

Rob had toevallig vrij en vond in een middagje Kirby’s Epic Yarn een goede tijdsbesteding. Het leuke van de co-op vindt hij dat je elkaar ook een beetje kunt tegenwerken (en dat hebben Pascal en ik geweten). Kirby en Prince Fluff kunnen elkaar oppakken en wegsmijten en dat kun je gebruiken om elkaar langs bepaalde obstakels te loodsen, maar ook om de ander te snel af te zijn en er met de kraaltjes (punten) vandoor te gaan. Na afloop van de middag wilde Rob ook nog even vereeuwigd worden bij de lift, want daar staat een toffe Super Mario-erehaag.

Hieronder kun je een sfeerverslag van de middag bekijken en horen wat Nicky, Rick en Rob van Kirby’s Epic Yarn vinden!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sims 3-bug laat spel vastlopen en maakt game onspeelbaar

Bethesda daagt mensen uit om kind Dovahkiin te noemen