in

Bethesda daagt mensen uit om kind Dovahkiin te noemen


Bethesda’s Pete Hines daagt mensen uit die op 11 november 2011 een kind krijgen, om deze ‘Dovahkiin’ te noemen. Op die dag komt ook The Elder Scrolls V: Skyrim uit. ‘Dovahkiin’ betekent in de fictieve taal uit Skyrim zoveel als ‘Drakengeborene’. We twijfelen echter nog of Dovahkiin nu wel unisex geschikt is, of dat er toch een jongens- en meisjesversie van moet worden bedacht.

Overigens waarschuwt Bethesda wel voor eventuele gevolgen. Hoewel Bethesda een beloning aanbiedt aan de gek de persoon die zijn of haar kind zo noemt, weegt deze beloning niet op tegen de mogelijke consequenties. Een uitgebreide disclaimer laat ons weten:

Elke mogelijke beloning voor het voltooien van deze queeste zal het feit dat je kind mogelijk – en waarschijnlijk – zijn of haar hele leven gepest wordt, niet verantwoorden. Bethesda Softworks is niet verantwoordelijk voor je ouderschap. Je krijgt misschien wel experience points voor het voltooien van deze queeste, maar dat zal je weinig interesseren om 3 uur ‘s nachts als je de volgende dag moet werken. Het voltooien van deze queeste kan ook leiden tot een verminderde behoefte om videogames te spelen of te functioneren als menselijk wezen. Raadpleeg eerst vrienden voor deze queeste te starten. Het begint weliswaar niet in de gevangenis, maar het kan daar wel eindigen.

In een update laat Bethesda weten dat mocht iemand daadwerkelijk overwegen in te gaan op deze krankzinnige opdracht, Bethesda wel wat ideeën in het achterhoofd heeft voor prijzen om weg te geven. Je kunt waarschijnlijk een code verwachten voor Steam, waarmee jij en de kleine Dovahkiin, het hele leven lang alle games van ZeniMax/Bethesda die ooit zijn verschenen en ooit zullen verschijnen gratis kunt downloaden. Dovahkiin mag dan wel zwaar gepest worden tot in ieder geval zijn studententijd begint, hij krijgt wel gratis games!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een middagje Kirby’s Epic Yarn met IG-leden

Duke Nukem 3D