in

Een middagje Killzone 3 met IG-leden


Normaal gesproken kondigen we user-preview evenementen via een prijsvraag aan op InsideGamer. Voor het Killzone 3 user-preview evenement hebben we besloten het eens over een andere boeg te gooien. Een tijd geleden hielden we een enquête onder iedereen die Killzone 3 in zijn wenslijst had staan en daarop werd massaal gereageerd. Uit dank daarvoor hebben we alle members die de enquête ingevuld hebben de kans gegeven als eerste te reageren op de user-preview mogelijkheid.

En zo geschiedde het dat we al ruim voldoende aanmeldingen hadden voordat we überhaupt een aankondiging op de site hadden geplaatst. Uit de geïnteresseerden bepaalde het lot vier gelukkigen, die een middag lang met Killzone 3 aan de slag konden op het kantoor van Sony Computer Entertainment Benelux in Hilversum. Daar was de game te beleven in 3D, er kon met de Move-besturing gespeeld worden én op een groot scherm was via een beamer de co-op campaign te spelen.

Na een korte welkomstboodschap van ‘Dave van Sony’, zoals velen Sony’s product manager Dave Epke (a.k.a. NapoIeon) kennen, konden onze vier genodigden zich op de Helghast werpen. Léon Doornkamp (leond) en Robin van Hal (bestberserker) besloten om beurtelings in 3D te gaan spelen. Op die manier kon er gemakkelijker gekletst worden dan wanneer ze beiden druk bezig waren met Helghast afknallen. Gamen is en blijft een sociale bezigheid, zo wordt maar weer eens bewezen.

Links Robin en Léon, rechts Jelle en Kevin

Kevin Middelbos (Caemgen) was nog helemaal in Killzone-sferen na de LittleBigPlanet-creatiecompetitie en was erg blij met de uitnodiging om Killzone 3 in 3D en met de Move-controller te kunnen spelen. De eerste paar uur knalde hij zich dus een weg door de Helghast-hordes met een 3D-bril op, maar daarna bundelde hij de krachten met Jelle Vrieswijk (Skye) in de co-op. Jelle had eind vorig jaar al in Sony’s Room 299 kennisgemaakt met Killzone 3 in 3D en was daarom vooral benieuwd naar de coöperatieve campagne. Die uitnodiging voor Room 299 kreeg hij overigens van Gamer.nl, waar hij naar eigen zeggen alleen komt om prijsvragen te winnen, want verder kiest hij liever voor de gezelligheid van InsideGamer. Een houding die we alleen maar kunnen toejuichen, maar dat terzijde.

Bekijk hier de videoreportage van het Killzone 3 user-preview evenement

Er waren twee gamerooms ingericht, maar uiteindelijk was de grootste gameroom het gezelligst – en dus bleef eigenlijk iedereen daar hangen. Het Killzone 3 user-preview evenement was zodoende een gezellige gamemiddag met bier en frisdrank, borrelnootjes en bittergarnituur, en Killzone 3 natuurlijk. Aan het eind van de middag had Sony nog een knallende verrassing voor onze vier members (en de door Sony via Twitter en Hyves uitgenodigde fans) en op speciaal verzoek van Léon, Robin, Kevin en Jelle maken ze jullie jaloers met onderstaande foto. Ik kan maar één advies geven: pak ze vanaf vrijdag keihard terug in Killzone 3!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft en Universiteit Utrecht richten Gamelab op

Jelle bekijkt topgames bij EA