in

iPhone update met Rainbow Six: Shadow Vanguard


Eindelijk! We hebben de recensie van Rainbow Six: Shadow Vanguard! Onze vrienden van Gameloft hebben zich weer eens behoorlijk uitgeleefd en leveren weer eens een verrassend goede game af. Oh en we spelen ook nog met boze zombies en eh… boze… spermazaadjes…

Angry Sperms

Je hebt goede games, middelmatige games, slechte games, leuke games en saaie games, maar je hebt ook hele foute games. Angry Sperms is misschien wel de foutste game op de iPhone. Het spel begint met een klein filmpje waarin een jongen en een meisje op een feestje ‘dansen’, totdat het meisje zich opeens bedenkt dat haar moeder haar zal vermoorden als ze zwanger raakt! Paniek in de tent! Jij bent er om de boel te redden en te voorkomen dat het meisje bezwangerd wordt.

Je bestuurt in deze game een eicel. Het zal waarschijnlijk de eerste en laatste keer zijn dat je ooit een virtueel eicelletje zult besturen. Je eicelletje wordt belaagd door boze zaadjes en je moet ze zien te ontwijken door je iPhone te kantelen. Deze game leunt op onderbroekenlol, want de game is feitelijk onspeelbaar. Al snel zijn er zoveel zaadjes dat je ze niet meer kunt ontwijken. Je kunt ze dan van je af schudden door te wapperen met de iPhone, maar het gevolg is dat je dan even de controle over je eicel verliest en vaak door nog meer zaadjes wordt bevrucht dan eerst. Een zeer flauwe game, waar weinig echt leuk aan is.

IG Score:1

Pluspunten: De eerste game waarin je een eicel bent


Minpunten: Onspeelbaar
Download deze game via iTuneshttp://media.insidegamer.nl/dump/1270826633.gif

Angry Zombies
De game met de meest logische titel ooit. Virtuele zombies zijn altíjd boos. We hebben nog nooit zombies gezien die lekker met het hele gezin op de bank kruipen om gezellig een slechte soap te kijken. Zombies zijn enkel uit op dood en verderf en dat is niet anders in Angry Zombies.

Als speler zul je er echter vooral op uitzijn om Angry Zombies uit te zetten, want dit is niet bepaald een game om over naar huis te schrijven. Je dient zombies tussen mensen te plaatsen en iedereen te zombieficeren. Jammer genoeg bestaan je zombies en de mensen uit ruwweg twee pixels en staan ze altijd op hetzelfde lege plein. Saai, eentonig, lelijk… ja, daar wordt iedereen boos van!

http://www.insidegamer.nl/iphone/angryzombies/screenshots/160740http://www.insidegamer.nl/iphone/angryzombies/screenshots/160741http://www.insidegamer.nl/iphone/angryzombies/screenshots/160742
IG Score:2-
Pluspunten:
Minpunten: Saai, eentonig, lelijk
Download deze game via iTuneshttp://media.insidegamer.nl/dump/1270826633.gif

Rainbow Six: Shadow Vanguard
De wereld wordt dagelijks door terroristen bedreigd. Gelukkig zijn er nog ruwe bolsters die ons, het gewone volk, hiervoor behoeden. De heren en dames van Rainbow Six zijn de crème de la crème wat betreft terroristenbestrijding. Deze evenbeelden van Chuck Norris maken nu hun opwachting in een van de ambitieuzere games voor de iPhone: Rainbow Six: Shadow Vanguard. En de game toont aan dat een tactische, op teamwork gebaseerde shooter ook op de iPhone tot zijn recht kan komen.

De game ziet er verbijsterend goed uit en Gameloft is erin geslaagd om de complete Rainbow Six-ervaring over te brengen op de iPhone. De game is natuurlijk te spelen door met twee duimen over het scherm te bewegen, maar stiekem is het scherm van de iPhone daar toch iets te klein voor en mis je veel van de actie in Rainbow Six als je met twee duimen op je scherm zit. Daarom bedacht Gameloft dat het misschien tof is om in Rainbow Six rond te kijken door de iPhone te bewegen. Eerlijk is eerlijk, dit werkt erg goed en intuïtief. Het enige probleem is dat je wel een draaistoel kunt gebruiken om Rainbow Six te spelen. In de trein zullen mensen je voor een idioot aanzien wanneer je als een gek zit te draaien en te wiebelen op je stoel. Daarom is Rainbow Six: Shadow Vanguard een erg geslaagde, diepgaande game met goed functionerende besturing… mits je op een draaistoel zit.

http://www.insidegamer.nl/iphone/rainbowsixshadowvanguard/screenshots/160748http://www.insidegamer.nl/iphone/rainbowsixshadowvanguard/screenshots/160749http://www.insidegamer.nl/iphone/rainbowsixshadowvanguard/screenshots/160750
IG Score:8,5
Pluspunten: Ziet er bewonderenswaardig mooi uit, zeer compleet en uitgebreid
Minpunten: Besturing alleen optimaal op een draaistoel
Download deze game via iTuneshttp://media.insidegamer.nl/dump/1270826633.gif

http://itunes.apple.com/nl/app/gametron/id415319940?mt=8

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IG’s Collectors Corner – Marioguy’s verzameling

Mag ik evil zijn?